Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Metin2 5/5 Sura Büyülü Silah Efsunları

yeNimeSaj

05ofciragi
Şube
Tekirdağ
Merhaba Ben Emre bugun sizlere SURA BÜYÜLÜ SİLAH 5/5 efsunlarında yardım edeceğim Teşekkür etmeniz benim için yeter de artar bile.Alıntı yapmayın lütfen! Hemen Efsunlara geçelim.

Silahımız : Yarı-Zeka-Delici-Kirit-BüyüHızı Tercihim Kutsal.

Zırh : Ben Set Tercih ediyorum Efsunlar Örn. Rüzgar-şimşek-Hp ve diyer 2 efsuna da kılıç-çiftel sav. bu savaşçı set.

Kask : Pvp de ki en yüksek defanslı kaskı kullanıyoruz
efsunları : Yarı-Zehirleme-Büyü-Rüzgar-Şimşek

Ayakkabı : Kılıç-Bıçak-Çiftel-Hp-Kirit

Kalkan : Yarı-Çeviklik-Güç-Zeka-Sersemlik

Bilezik : Benim tercihim Kırıstal Bilezik Efsunları Büyü-Hp-Şimşek-Yarı-Rüzgar Bunlar en iyi Savunama dır.

Küpe : Bıçak-Kılıç-Çiftel-Yarı-Ok

Kolye : Kılıç-Kırıt-Hp-Biçak-Çiftel

Geldik takdiklere WS yi diyer oyuncu yollarsa çok daha iyi olur eyer diyer oyuncu yolladıysa hafif acılıp çözme atın.

Başınıza gelebilir karşınıza büyülü silah olan bir player çıktı ws nin başında player direk çözme atacaktır bu yüzden ws başlar başlamaz biraz uzaklaşın ve o çözme yi atınca yaklaşın be sizde çözme atın çözme tuttuysa zaten size fazla vuramaz. Benim Nick SoNAteS Herhan gibi bir pvp de görürseniz bi Teşekkür edierim dersiniz artık
l03.gif

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri