championur22
ofacemisi
Metin 2 Private Server Tanıtım Sitesi
Metin 2 private server kurmak basittir. Bir çok private server vardır. Kimisi açar canı sıkılır bırakır. Bazıları ise bu işi içinden gelerek yaparak onlarca lira kazanabilir. Metin 2 private server kurdunuz fakat serverınıza adam girmiyor ise tanıtım yapmalısınız reklam vermelisiniz . Böylelikle daha çok kullanıcıya ulaşabilirsiniz. Peki ama benim tanıtım da reklamda yapma bütçem yok diyen arkadaşları duyar gibiyim. Bu yüzden sizler için açtığım bir server tanıtım sitesi var.
Bu server tanıtım sitesi ne işe yarar ? Nasıl kullanılır ?
Öncelikle
sitesi giriyoruz. Daha sonra üye ol butonuna basıp üye bilgilerimizi dolduruyoruz. Sağ üstte üye girişi yapıyoruz. ve server ekle butonuna basılıyoruz. Serverimizin adını ve özelliklerini giriyoruz. Böylece serverimizi daha çok kullanıcıya duyurma fırsatı sunmuş oluyoruz. Peki ya server tanıtım sitesine yaptım reklam nasıl koyabilirim diyorsanız onun içinde [email protected] adresine server ismi ile birlikte bannerinizi veya logonuzu mail olarak atarsanız 180x85 reklam alanlarımızda ücretsiz bir şekilde yayınlayabiliriz.
Server Tanıtım sitemiz Private serverlarınıza hiç bir zararı yoktur. Aksine sizlere daha fazla kullanıcı yolluyoruz.
Türkiyenin en büyük private server tanıtım sitesi
Metin 2 private server kurmak basittir. Bir çok private server vardır. Kimisi açar canı sıkılır bırakır. Bazıları ise bu işi içinden gelerek yaparak onlarca lira kazanabilir. Metin 2 private server kurdunuz fakat serverınıza adam girmiyor ise tanıtım yapmalısınız reklam vermelisiniz . Böylelikle daha çok kullanıcıya ulaşabilirsiniz. Peki ama benim tanıtım da reklamda yapma bütçem yok diyen arkadaşları duyar gibiyim. Bu yüzden sizler için açtığım bir server tanıtım sitesi var.
Bu server tanıtım sitesi ne işe yarar ? Nasıl kullanılır ?
Öncelikle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Server Tanıtım sitemiz Private serverlarınıza hiç bir zararı yoktur. Aksine sizlere daha fazla kullanıcı yolluyoruz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.