[h=2]Matematiksel olarak pvpde en iyi classı hesaplamak[/h]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar saatlerimi harcayarak bir excel tablosu oluşturdum ve sizinle paylaşmak istiyorum. bu tabloda sizde kendiniz classları değerlendiriniz herkes kendi ssini koysun ki herkese göre hangi class pvpde daha iyi görelim
Tamamen kendi hazırladığım ve hangi classın hangi classa üstünlük sağladığını gösteren bu tablo, 4 yıllık pvp tecrübelerime dayanarak hazırlanmış olup üzerinde kaynak belirtilerek oynanmasında bir sakınca yoktur.
tablo açıklamalarını belirtmek istiyorum öncelikle
--1-- 1. Oyuncu kazanır (3 puan)
--2-- 2. Oyuncu kazanır (0 Puan)
--X-- İkiside ölür (2 puan)
--Y-- Belirsiz (1 puan)
Tabloda mavi olarak verilen Yler simetri eksenini belirtmektedir ve simetri ekseninin sadece üst tarafı değiştirlebilir üst tarafındaki değişiklikler alt tarafa etkimektedir
Not: Yaklaşık olarak eşit itemlere sahip ve eşit oyunculuk düzeylerindeki insanlar baz alınarak ortalama bir class üstünlük tablosu elde edilmeye çalışılmıştır. Renkler ranged, melee, healer ve tank olarak verilmiştir.
Önemli Not: Formullerin bozulmasını önelemek için sayfalar şifrelenmiştir.
Önemli Not: Kendiniz puan verirken lütfen 1, 2, X ve Y değerlerini kullanınız yukardaki tabloda ne işe yaradıkları açıklanmaktadır.
Tablo oluşturulduktan sonra grafik otomatik olarak sonuçları yansıtır
Bu excelin linki:
1-2 SS
Örnek Tablo
Tablo verileri sonucunda elde edilen grafik
SSleride incelediğiyseniz sizde kendi tablonuzu/grafiğinizi oluşturabilirsiniz
Not: Dosya herhangibir virüs trojen keylogger içermemektedir. bizzat kendim hazırladım...
Tamamen kendi hazırladığım ve hangi classın hangi classa üstünlük sağladığını gösteren bu tablo, 4 yıllık pvp tecrübelerime dayanarak hazırlanmış olup üzerinde kaynak belirtilerek oynanmasında bir sakınca yoktur.
tablo açıklamalarını belirtmek istiyorum öncelikle
--1-- 1. Oyuncu kazanır (3 puan)
--2-- 2. Oyuncu kazanır (0 Puan)
--X-- İkiside ölür (2 puan)
--Y-- Belirsiz (1 puan)
Tabloda mavi olarak verilen Yler simetri eksenini belirtmektedir ve simetri ekseninin sadece üst tarafı değiştirlebilir üst tarafındaki değişiklikler alt tarafa etkimektedir
Not: Yaklaşık olarak eşit itemlere sahip ve eşit oyunculuk düzeylerindeki insanlar baz alınarak ortalama bir class üstünlük tablosu elde edilmeye çalışılmıştır. Renkler ranged, melee, healer ve tank olarak verilmiştir.
Önemli Not: Formullerin bozulmasını önelemek için sayfalar şifrelenmiştir.
Önemli Not: Kendiniz puan verirken lütfen 1, 2, X ve Y değerlerini kullanınız yukardaki tabloda ne işe yaradıkları açıklanmaktadır.
Tablo oluşturulduktan sonra grafik otomatik olarak sonuçları yansıtır
Bu excelin linki:
1-2 SS
Örnek Tablo
Tablo verileri sonucunda elde edilen grafik
SSleride incelediğiyseniz sizde kendi tablonuzu/grafiğinizi oluşturabilirsiniz
Not: Dosya herhangibir virüs trojen keylogger içermemektedir. bizzat kendim hazırladım...