Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Koç YNk, FaZe Clan’dan ayrıldı!

MorFin

09ofoyuncu
Şube
Ankara
28 yaşındaki Sırp koç YNk, Amerika espor organizasyonu FaZe Clan ile yollarını ayırma kararı aldı. Deneyimli koç Janko “YNk” Paunović’in, bu kararı almasının sebebinin FaZe‘in kaptanı Nikola “NiKo” Kovač ‘ın G2 ile anlaşması olduğunu açıkladı. YNk Twitter’daki açıklamasında “Takım ve kendim için yolumuza devam etmemizin en iyi yolu yolları ayırmak olduğunu düşünüyorum. NiKo‘nun takımdan ayrılmasından sonra, oyunculara ve organizasyona takımı ileriye götürmek için çalışabilecek yeni bir koç ve IGL alma fırsatı vermek olduğunu düşünüyorum.” dedi. Sırp koç, 2020 yılının sonuna kadar profesyonel koç hayatına ara verdiğini ve 2021 yılında geri döneceğini de sözlerine ekledi. FaZe‘in koç ve oyuncu eksiğini kimlerle dolduracağı ise şimdilik bilinmiyor.
Koç YNk ve kaptan NiKo’nun ayrılmasından sonra FaZe aktif CS:GO kadrosu:

• NO.gif
    rain
  • BR.gif
    coldzera
  • LV.gif
    ⁠broky
  • DK.gif
    ⁠Kjaerbye
Ekli dosyayı görüntüle 161

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri