Linda
03ofkosucusu
Merhaba Arkadaşlar.Bu Konu Hakkında Net Üzerinde Baya Bi Araştırma Yaptım Ama Çoğundada Ezig OLdum Kimseyi Yatıramadım.Bende Kendi Efsunlarımı Yaratmaya Karar Verdim.Yarattım ve Serverin En Güçlü Surasını Bile 4 Hamlede Yatırdım.Bu Arada Bu Olayı
Explosion2 Online da yaptım (Metin2 PvP) Neyse Konuya Geçelim
Silah:
Yarı İnsana Karşı
Çeviklik
Kritik vuruş
Delici vuruş
Zehirleme Şansı
(Zehirleme Şansı Olmassa Olmaslardandır Aynı Yarı İnsan gibi.Ninjanın En İhtiyacı Olduğu Bonus Zehirleme Şansıdır)
Zırh:
HP+
Kılıç Savunması
Bıçak Savunması
Çiftel Savunması
Oka Karşı Dayanıklılık
Kask:
Yarı İnsana Karşı
Büyüye Karşı
Şimşeğe Karşı
Rüzgara Karşı
Oklardan Korunma Şansı
Kalkan:
Yarı İnsana Karşı
Sersemlik Bağışıklık
Çeviklik
Vücut Darbelerini Bloklama
Vicut Darbelerini Yansıtma
Bilezik:
HP+
Yarı İnsana Karşı
Büyüye Karşı
Şimşeğe Karşı
Rüzgara Karşı(Bunun Yerine DElici Vuruşta Getirebilirsiniz Ama Fazla Sağlam Olmas Savaşçılara Karşı Eziq Olur)
Ayakkabı ve Kolye:
HP+
Kılıç Savunması
Bıçak Savunması
Çiftel Savunması
Oka Karşı Dayanıklılık(Eğer Serverde Okçular Fazlaysa Bunu Kullanın Eğer Çok Azsa Kritik Vuruş Getirin)
Küpe:
Yarı İnsanlara Karşı
Kılıç Savunması
Bıçak Savunması
Çiftel Savunması
Oka Karşı Dayanıklılık(Yerine Zehre Karşı Koymada Getirebilirsiniz Diğer Bıçakçı Ninjalara Karşı +Sağlamlık Kazanır)
Eğer Beğenmesseniz Lütfen Kötü Yorum Yapmayın.Beğendiyseniz Bir Teşekkürü Çok Görmeyin
Explosion2 Online da yaptım (Metin2 PvP) Neyse Konuya Geçelim
Silah:
Yarı İnsana Karşı
Çeviklik
Kritik vuruş
Delici vuruş
Zehirleme Şansı
(Zehirleme Şansı Olmassa Olmaslardandır Aynı Yarı İnsan gibi.Ninjanın En İhtiyacı Olduğu Bonus Zehirleme Şansıdır)
Zırh:
HP+
Kılıç Savunması
Bıçak Savunması
Çiftel Savunması
Oka Karşı Dayanıklılık
Kask:
Yarı İnsana Karşı
Büyüye Karşı
Şimşeğe Karşı
Rüzgara Karşı
Oklardan Korunma Şansı
Kalkan:
Yarı İnsana Karşı
Sersemlik Bağışıklık
Çeviklik
Vücut Darbelerini Bloklama
Vicut Darbelerini Yansıtma
Bilezik:
HP+
Yarı İnsana Karşı
Büyüye Karşı
Şimşeğe Karşı
Rüzgara Karşı(Bunun Yerine DElici Vuruşta Getirebilirsiniz Ama Fazla Sağlam Olmas Savaşçılara Karşı Eziq Olur)
Ayakkabı ve Kolye:
HP+
Kılıç Savunması
Bıçak Savunması
Çiftel Savunması
Oka Karşı Dayanıklılık(Eğer Serverde Okçular Fazlaysa Bunu Kullanın Eğer Çok Azsa Kritik Vuruş Getirin)
Küpe:
Yarı İnsanlara Karşı
Kılıç Savunması
Bıçak Savunması
Çiftel Savunması
Oka Karşı Dayanıklılık(Yerine Zehre Karşı Koymada Getirebilirsiniz Diğer Bıçakçı Ninjalara Karşı +Sağlamlık Kazanır)
Eğer Beğenmesseniz Lütfen Kötü Yorum Yapmayın.Beğendiyseniz Bir Teşekkürü Çok Görmeyin