Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Kayıp Ruhlar Nights

Sevecen

06ofkalfasi
Şube
Erzurum
Kayıp Ruhlar Gece Deneyim - heyecan verici yeni bir mevsimlik oyun olayı. Hyboria genelinde bulunan yeni maceralar ile kendinize sorun, yeni ve heyecan verici ödülleri biçmek!Hikayesi

Gün yavaş yavaş ama kaçınılmaz yıl azalıyor gibi uzun gece yol verir gibi, bir zaman varken bunu biliyor ve ölümlü erkeklerin ötesine dünyaların gerçek karanlığı geri çekildiğinde gece arasındaki ince perde.Hyboria birçok kültür kendi geleneklerini gurur spor, ve henüz onlar düşen sezon ilişkin folklor çarpıcı benzerlikler paylaşıyoruz. Kadavra vahşi acıktığı ve karanlık arzularını ile dans ederken bu masallar uzun zamandır ölümlü bobinler geçti huzursuz ruhların söylentileri ve sezon uyarıları ile dolu. Bu hikayeler sık ​​sık aslında doğru olabilir korkusuyla eskiden, efsane ya da fantezi hikayeleri olarak ilişiği kesilir. Iyi Hyboria topraklarda yolculuk bu, ancak çok farklı, farklı biliyorum.Önce undead tehlikeyle karşı karşıya, ve bilmek kim sizin gibi olanlar onlar var. Savaş alanında ölümsüzleri karşı karşıya olanlar daha iyi biliyorum. Aptalca bilginleri ve fırtınalı eğlence lokali şömine tarafından kendi hayalet hikayeleri anlatmak gibi, kendilerini bunun için cesur gülmek, düşünün erkekler ... ale bir kupa ve soğuk gece savuşturmak için sıcak bir ocak ile gülmek biliyorum o kolay Gerçek bir alaycı ve bilerek gülümseme ile böyle 'yiğitlik' selamlıyorum. Yine de, yılın bu zamanında günler ve geceler bu yaklaşım bile en gezginler sertleştirilmiş birçok uyarıcı bir nefes çekmek.Kayıp ruhların geceleri üzerimize, ve onları cesur seçenler, kendilerini savaşçılar geçmişte bu işkence ruhlar ile karşı karşıya bulabilirsiniz.Tanım

İki marka yeni solo görevler, ve ek bir takım arayışı ile, oyuncular izini ve üç Kayıp Souls yenmek zorunda kalacak. Görevler sizin bildiğinizi sanıyordum yerlere götürecek, ancak yılın bu zamanı bir kez tanıdık bulunan şeyler üzerinde bir gölge.Eğlenceli ve fantastik mevsimlik ürünler elde etmek olan, Kayıp Ruhlar ararlar olanlar kendilerini sadece ateşin ötesinde pusuda gerçek tehlikeleri karşı karşıya bulacaksınız.Tabii ki, senin bol yanı vardır. Nasıl kusma ve sarhoş olmasına neden olur, ya da deri değiştirir Void Essence Fermente Beyin Suyu hakkında? Burada bu sonbahar maceralar toplayabilir büyük, yeni öğeler bir seçim! Gece Güncellemesi 5.6 sonra başlar!
unholy_backscratcher.jpg

Unholy Kaşağı (sosyal silah)

helm_of_dark_vigilance.jpg

Karanlık Teyakkuz Helm (sosyal zırh)

demonic_pet.jpg

Soul Devourer (şeytani sosyal pet)

Araştırmak için yeterince cesur olanlar için Eski Tarantia bilinen bir musallat var.
siz inanıyor musunuz?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri