etipuf
05ofciragi
ŞU ANDA KARAHANIN ADAM GİBİ ÇALIŞAN TEK HİLESİNİN BULUNDUĞU KONUDASINIZ
Merhaba Arkadaşlar
Karahan Online Hileleri Bölümünde Onlarca Hile Var
Peki bu hileler çalışıyor mu?
Hayır.
Hepsi bozulmuş ve güncelliğini yitirmiş.
Şimdi vereceğim hileyi bunlarla kıyaslamayın bile!
-----------------------------------------------------------------------------
Hilenin Özellikleri
Map Hack:Cehennem Mağarası gibi sınırlı süreyle kalınabilen haritalarda istediğiniz kadar kalabilirsiniz
Movement Speed:Hareket hızınızı arttırır hemde bayağı bi arttırır çok hızlı koşarsınız.
Attack Speed:Atak hızınızı çubuğu hareket ettirerek istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz çubuğu en sona getirdiğinizde attack hızınız bir kaç artar gerçekten süper bir özellik.
Oto Pot: Hanpara ile alabileceğiniz calabash yani otomatik iksir basmanın görevini görür yüzdeleri istediğiniz gibi ayarlayın oyunda sağ altta oto iksir 999999 gün diye çıkacaktır.
Alın Bu da Hileden Bir Görüntü
Kısa süre içerisinde daha çok ss ve video ekleyeceğim.
---------------------------------------------------------------------------
İndirme Linki:
Daha önce dandirikten hileleri bile parayla satanlar oldu.
Beni mazur görün ama böylesine mükemmel bir hileyi herkeze veremem.
Eğer oyundaki herkez bu hileyi kullanırsa oyun diye bir şey mi kalır söyleyin?
Ayrıca benim de paraya ihtiyacım var.
Hileyi bayezidda 750 m e satıyorum.
Hile Sadece 2 kişiye verilecektir almak isteyenler burdan ya da özel mesaj yoluyla bildirsinler
750 m çok demeyin bu hilenin sırf cehennemde kalma özelliğiyle bile verdiğiniz parayı kapatır hatta kara bile geçersiniz.
750 m i oyunda elde edebilirsiniz ama bu hileyi benden başka biryerde bulamazsınız
Not:Hilenin çalıştığına inanmayanlar bana pm atsın onlara oyunda göstereyim attack sppedin nasıl da çalıştığını.
Merhaba Arkadaşlar
Karahan Online Hileleri Bölümünde Onlarca Hile Var
Peki bu hileler çalışıyor mu?
Hayır.
Hepsi bozulmuş ve güncelliğini yitirmiş.
Şimdi vereceğim hileyi bunlarla kıyaslamayın bile!
-----------------------------------------------------------------------------
Hilenin Özellikleri
Map Hack:Cehennem Mağarası gibi sınırlı süreyle kalınabilen haritalarda istediğiniz kadar kalabilirsiniz
Movement Speed:Hareket hızınızı arttırır hemde bayağı bi arttırır çok hızlı koşarsınız.
Attack Speed:Atak hızınızı çubuğu hareket ettirerek istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz çubuğu en sona getirdiğinizde attack hızınız bir kaç artar gerçekten süper bir özellik.
Oto Pot: Hanpara ile alabileceğiniz calabash yani otomatik iksir basmanın görevini görür yüzdeleri istediğiniz gibi ayarlayın oyunda sağ altta oto iksir 999999 gün diye çıkacaktır.
Alın Bu da Hileden Bir Görüntü
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kısa süre içerisinde daha çok ss ve video ekleyeceğim.
---------------------------------------------------------------------------
İndirme Linki:
Daha önce dandirikten hileleri bile parayla satanlar oldu.
Beni mazur görün ama böylesine mükemmel bir hileyi herkeze veremem.
Eğer oyundaki herkez bu hileyi kullanırsa oyun diye bir şey mi kalır söyleyin?
Ayrıca benim de paraya ihtiyacım var.
Hileyi bayezidda 750 m e satıyorum.
Hile Sadece 2 kişiye verilecektir almak isteyenler burdan ya da özel mesaj yoluyla bildirsinler
750 m çok demeyin bu hilenin sırf cehennemde kalma özelliğiyle bile verdiğiniz parayı kapatır hatta kara bile geçersiniz.
750 m i oyunda elde edebilirsiniz ama bu hileyi benden başka biryerde bulamazsınız
Not:Hilenin çalıştığına inanmayanlar bana pm atsın onlara oyunda göstereyim attack sppedin nasıl da çalıştığını.