etipuf
05ofciragi
Merhaba ben yeni üye oldum ve katkı saglamak istedim şimdi size anlatacagım program gerekmiyor onun için denemesi bedava ilk önce karahan acıksa kapatın sonra karahanı açalım patch dolan yeri o yer gelene kadar ctrl + enter yapalımm durmadan sonra oyun bug oluyor azcık donuyor o sırada da 2 kez ard arda başlat a tıklayalım ve 2 tane açılıyor.
Dikkat:Eger başlata çok tıklarsanız birden fazla açabilir ve bilgisayarınız donar reset atmanız gerekebilir.Sadece 2 kez tıklamak yeterlidir.
Bu arada bu yöntemle adamda kandırabilirsiniz birinde pazar kurup diger hesaptan şurdaki itemleri alıp bana pelerin karşılıgı verirmisin felan deyin çogu kişi alıyor iyi para kasıyorum ben.
Dikkat:Eger başlata çok tıklarsanız birden fazla açabilir ve bilgisayarınız donar reset atmanız gerekebilir.Sadece 2 kez tıklamak yeterlidir.
Bu arada bu yöntemle adamda kandırabilirsiniz birinde pazar kurup diger hesaptan şurdaki itemleri alıp bana pelerin karşılıgı verirmisin felan deyin çogu kişi alıyor iyi para kasıyorum ben.