Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Kamp Gezisi /Camp Store

PASO

02ofogrencisi
Şube
Niğde
Birkaç içki ve lokali uykusuz bir gece sonra, Geçici Arkeoloji Kampı gezindi. Orada çalışan Arkeologlar "büyük tur" beni aldı ve bana yakın ve ayrıca bazı prehistorik canlıların sıradışı kültürleri gösterdi. Bir sonraki durağımız Behemoth Tepe oldu ... İlk durağımız Mezzmillo en ikametgahı oldu, ama biz beklenen sıcak karşılama almadı - Ben sadece bu başlığı hak eden bir canlının burada öldüğünü hayal edebiliyorum.Günün sonunda biz Tapatapa Gorge Xabu kabilesinin vatan ziyaret etti. Onlar bu toprakların yerlileri ve erkeklere şeklinde bir mistik ruhu ibadet ve o Xabu dilinde "koruyucu" anlamına ismi "Papowaka" verdi. Onlar da gece için bize barınak sundu.

-----------------------------------------

After a few drinks, and a sleepless night at the tavern, I wandered into the Temporary Archaeological Camp. Archaeologists working there took me on the “grand tour” and showed me the unusual cultures living nearby and also some prehistoric creatures. Our first stop was Mezzmillo's Domicile, but we didn’t receive the warm welcome we expected… Our next stop was Behemoth Peak – I can only imagine that a creature deserving of this title died here. At the end of the day we visited the homeland of the Xabu tribe in Tapatapa Gorge. They are the natives of this land and they worship a mystical spirit in the form of stag and gave it the name "Papowaka", which in the Xabu language means "guardian". They also offered us shelter for the night.

10390052_10152088778176548_5848179345287047163_n.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri