Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

İyileştirme Şaman WSLİK Efsunlar+Ws Taktikleri+KasmaRehberi Detaylı

BayGeveze

03ofkosucusu
Şube
Kırıkkale
Duyuru:Arkadaşlar lütfen emeğe saygı gece saat 03:00'da başladım şuan 04:18 oldu ve konuyu yayınlıycam birazdan o kadar emek verdik konuda wslikitem efsunları vardı ben konuyu genişlettim ve

(konu yenilenmiştir konuyu iyice detaylı yaptım gecenin bi yarısı uzunca uğraştım ama değdi.Ws taktikleri+Kasma Rehberi(biraz uzun oldu ama %!00 kendim yazdım internetteki basit konulardan değil tecrübe'ye dayalı.Sizde emeğe saygı olarak bir yorum yazarsanız sevinirim bu arada çok özür dilerim konuyu açtığımda ozamanlar forumda yeniydim bu konuyu açtım ve artık foruma girmemeye başladım bugüngiriyim dedim ve konumun baya ilgi gördüğünü gördüm ve sevindim hepinize teşekkürler.yazdığınız yazılara cevap veremedim çünki foruma girmiyordum daha bugün girdim artık burda olcam ve sorularınızı cevaplıyacağım.

Sa arkadaşlar bununla ilgili çok konu açılıyor çoğuda iyileştirme şamanlardan anlamıyor hepsi internetten kopyala yapıştır yapıp sizin önünüze sunuyor %100 kendi tecrübemle oluşturduğum efsun bilgisini size sunmak istiyorum.

İLK OLARAK ZIRH DAN BAŞLAYALIM SİYAH ELBİSE TERCİHİMDİR ÇÜNKÜ +9DA 20 BÜYÜ SAVUNMASI VERİR.EFSUNLARI [HP KILIÇ BIÇAK ÇİFTEL OK DAYANIKLILIĞI][DÖNÜŞÜOSA DÖNÜŞTÜRÜN]

SİLAH olarak kurtuluş yelpazesi tercihimdir.Efsunları [zeka yarı büyü hızı kritik sersemletme]arkadaşlar şimdi diyeceksiniz neden delici yok diye iyileştirme şamanlarda düz vuruş fazla işe yaramaz full skil çakarsınız onun için delici yerine sersemletme işinizi görür.[DÖNÜŞÜOSA DÖNÜŞTÜRÜN]

Kask olarak 21 lwl 41 lwl yada swde varsa kesinlikle 60lwl kaskı tercihimdir.Efsunları [HP ÜRETİMİ BÜYÜ RÜZGAR ŞİMŞEK YARI]

Bilezik:[HP BÜYÜ ŞİMSEK RÜZGAR YARI] ARKADAŞLAR BUNU UNUTMUŞUM KUSURA BAKMAYIN ŞİMDİ EKLEDİM !!!!

Ayakkabı olarak tercihim anka ayakkabıdır çünkü bloklama veriyor.Anka ayakkabıdan 2 tane basıcaksınız 1.sinin Efsunları [hp kılıç bıçak çiftel ok dayanıklılığı] 2.sinin efsunları [hp kılıç bıçak çiftel kritik]

Kolye olarak kesinlikle Mor Yakut Kolye tercihimdir çünkü hp üretimi veriyor bundanda 2tane basıcaksınız 1.sinin efsunları [hp kılıç bıçak çiftel ok dayanıklılığı ] 2.sinin efsunları [hp kılıç bıçak çiftel kritik ]

Küpe olarak tercihim kesinlikle Beyaz Altın Küpe +9 da 12 zeka veriyor ve +sı şu hp üretimi veriyor çoğu kişi cennetin gözü küpe kullanır siz bunu kullanırsanız diğerlerine wsde açık ara fark atarsınız bunu çoğu kişi bilmez benden size 1 + [kılıç bıçak çiftel ok dayanıkılığı yarı]

En son olarak Kalkan dediğim efsunları aynen şahin kaplan aslanağzı ve ejderha pulu kalkanlarınıda dediğim efsunlarla aynı yapıcaksınız
Efsunları[sersemlik karşısında bağışıklılık yarı zeka çeviklilik(azda olsa skillerin atağını artırır istiyosanız deneyin oyunda). ve bloklama]
''WS T'AKTİKLERİ''
Savaşçı ile ws atarken:Arkadaşlar malum savaşçılarda bedenseller sizi yerden kaldırmaz.Zihinsellerde hiç yere düşmezler.Bedensellerle ws atarken ws ilk başladığında hemen şimşek atma atın ardından şimşek çağırma(eğer wsde karşı taraf sersem yerse işiniz çok kolaylaşır rahatça öldürürsünüz) ardından şimşek pençesi ws atarken mesela tam çevirme atarken sağa sola kayın böylece skil sizi etkilemez ve sizde bu arada iyileştirme skilinizi uygularsınız böylece 4-5k arası hp doldurmuş olur+zehir yediyseniz zehirden kurtulursunuz böylece işiniz kolaylaşır karşı taraf tam sersem yediğinde tüm skilleriniz çakın ve ful düz atak vurun ve vs bitmiştir kazandınız.Zihinsel İle ws atarken işiniz zor çünki zihinseller hiç yere düşmez ama yavaştırlar ful dönerek oynayın ws'de ful hareket halinde olun böylece skillerinizi daha rahat çakarsınız ayrıca ws'de zihinseller yavaş olduğu için düz attack yapın çoğunlukla yelpaze ve çan sav yapmadıkları için sağlam damage verirsiniz böylece ws kralı olursunuz.

Ninja ile ws atarken:
Nİnjalarla (yakın dövüş:bıçakcılarla ws atarken skillerinden çok düz vuruşları can yakar çünki skille 5-6k atan bir ninja düz vuruşla 1.k 1.5k arası atar. o yüzden etrafında dönerek atalım 1skil+düz vuruş taktiği ile yenebiliriz .ninjayla ws atarken düz vuruş yapıp yere düştükten sonra skil atarak oynarsak ninjanın bize karşı şansı 0'a iner.Okçular ile ws:enrahat wsleriniz okçularla olacaktır 2'nide uzaktan skil atabiliyorsunuz ama okçular yere düşüremiyor okçuların en can alıcı noktası zehirli ok ile sizi zehirlemesidir diğer karakterler için ne kadar çok büyük sorun olsada siin için hiç sorun değil çünki iyileştirme yaptığınızda direk zehir gider + 4-5karası hp verir. okçu ile wsatarken okçu'dan korkmayın dibine girin resmen ne kadar çok uzaktan vurursanız o kadar az damage atarsınız iyice yanına geldiğinizde düz vuruşlarınızlada yerden kaldırmazsınız böylece ws'yi alırsınız.

Sura ile ws:
karabüyü suralarla ws atarken olduğu kadar uzakta durmaya çalışın (abartmadan) 2'nizde büyü skili atıyorsunuz ama onda karanlık koruma var ama hiç sorun değil sizdede iyileştirme var karabüyüsura ile ws atarken bol bol skillerinizi kullanın çünki yakın temas'da hem size ateş hayaletiyle 1k 1k vurur hem düz vuruş+ hem ateş vuruş yapar böylece işiniz iyice zorlaşır ful skil atarak oynayın oda öyle oynayacaktır tam sersemlettiğiniz anda ardı ardına skillerin çakın ve vsniz bitmiştir.
BüyülüSilah Sura ile ws:Okçudan bile daha rahat ws yapabilceğiniz bir sınıftır büyülü sura çünki skilleri büyü çözme hariç hem yakınınzdayken atıyo ve skilin işlememe oranı acayip yüksek mesela parmak darbesi yaptı az kaysanız direk işlemicek o yüzden çok rahatsınız şimdi ws başladı arkadaşlar tabi klasik bir olay hemen size büyü çözme atacaktır siz etrafında dönerek iyileştirme yapın sonra ful hareket halinde skillerinizi atın size büyü çözme attıkça siz iyileştirme yapın tüm karakterler büyü çözme yüzünden yenilir ama sizin için %0 sorun.

Şamanlarla ws:sıra geldik şamanlara yani bizim sınıfdaşlarımıza(bana garip geldi
biggrin.png
)
biggrin.png
ejderha gücü şamanlarla ws atarken onların kritiği olabilir ama sizinde büyühızınız var ayrıca hp üretimi fazlalığınız sayesinde hp'nizi daha hızlı dolduruyorsunuz ve her iyileştirme basışınızda 4-5k arası hp doluyor ve bu aradada pot basıyo oluyosunuz ve resmen ölümsüz'e yakın oluyorsunuz şimdi tam ws başladığında ilk olarak şimşek atma ardından şimşek çağırma düz vuruş ve şimşek pençesi atıyoruz benim en etkili yöntemim şimşek çağırma attıktan sonra yeredüşürüp ardından pençe atıp yeniden bu taktiği yapmak böylece bu combomuzla wsyi rahatça yenersiniz

Ve en ilginci İyileştirme Şaman ile WS:Bizde iyileştirme şamanız oda iyileştirme şaman(yoksa kardeşlermi ??)Sizde hızlıca canınızı dolduruyosunuz oda bu ws'de her konuda eşit olucağınız için (pwpde eşitsiniz ama türkde item farkından yenersiniz rahatca)iş biraz şansa bakar her an gelen bir kritik yada sersemleme ws'yi bitirir karşınızdaki şaman eğer sizin gibi bir item dizilimi yapmadıysa çok şanslısınız çünki ws hertürlü sizin eğer sizinki gibiyse iş el çabukluğuna bakar.

TR KASMA REHBERİ
Oyuna ilk başladığınızda
İlk lwllerde köpek'lerde kasılın ve lwl görevlerini kesinlikle yapın çünki zırh kask vb verdiği için ilk lwllerde süper işinize yarar.
5lwl olduğunuzda skillerinizi alın ve bir üst slotlara gidin biyolog görevlerinide yapın size +3 silah vercektir ayılara gidin 10lwl'e kadar burda kasılın 10lwl olunca 10lwl'in varsa 10lwl'in yelpazesi yoksa 5lwl'lik yelpaze +3le kasılmaya devam edelim bu arada zırh+kalkan+kask'ımızı +3 yapalım.
Artık 12-13 lwl olduk şimdi 20'ye doğru hızlı kasışa geçicez şimdi moralsizlerin bölgesine gidicez (moralsiz eun jung-serangların olduğu yer) orda bulduğumuz moralsiz mi-jungları kesicez kesinlikle düz mi-jung eun-jung kesmeyin moralsizler en kolayı ve komutan kovaladımı direk kaçın 1tane kestinizmi bayabi exp verir zatendaha hızlı lwl kasarsınız +18lwl olduğumuzda elimizde bol bol 26lwllik 34lwllik zırhlar ve genellikle +25 silahlar ve baltalı mızrak olmuştur(hpli ve güzel efsunlu çıktıysa yaşadınız).onları birgüzel markete satalım biraz pot alalım ve zırh+kalkan+kaskımızı +4'e çıkaralım ve18lwl zırh alıp yada slotlardan çıktıysa onuda +4'e basalım 15lwllik çan alıp onuda +4 yapalım. 18lwl'e geldik bayabi görev birikti onları yapalım ve lwl görevlerini yapalım kesinlikle ve kesinlikle yapın çok işe yarıyor. görevlerle 20lwl olduk artık silahımızı değiştirip yeni silahımızı +5 yapalım ve zırh+kask+kalkanımızı+5 yapalım defansımız ve atağımız büyük ölçüde arttı bu sefer artık 3-4 tane moralsizi birlikte keselim (ben eskiden30lwl'e kadar moralsizlerde kasardım
biggrin.png
) ve ilk masterimiz açılmıştır.günde 1kitap okuyalım ve saatini geciktirmeyelim zaten şimşek atma bklar upucuz zaten.(arkadaşlarilk masteri iyileştirmeaçmaya gerek yok kasmak için şimşek atma ideal çünki iyileştirmeilk lwllerde işe yaramaz)ve se-ranglarıdakeselim ama komutanları kesmeyin kesersiniz ama boşuna pot harcarsınız
biggrin.png
.
çarımız 25lwl oldu bu arada maymun zindanına gidip madalyon düşürüp at alalım at çok önemli.ve bol bol artık dönüşüm kitabı biriktirelim.
Çarımızı artık 2.köyde çölde ve vadide mistiklerde kasalım çarımız +30 lwl olmuştur.(hayırlı olsun) (arkadaşlar biliyorum yazının buraya kadar olan kısmı çok uzun sürdü biliyorum ama yazının kalan kısmını bu kadar uzun yazmıcam çünki şamanlar için ilk +30 lwl çok zordur +30lwl'e nasıl geliceğimizi detaylı bir şekilde en ince ayrıntısına kadar anlattım.bundan sonrası kısa olcak zatenful gruplarda kasılcağımız için)bir antik çan alalım zaten çok ucuzdur.artık yavaş yavaş ortam yapmaya başlayalım lonca pazar alanı vs vs. boş vakitlerimizde balık tutalım.artık gruplarda kasılalımloncada büyük lwller varsa katta kasılabilirsiniz. dönüşüm kitabı kasmaya hala daha devam edelim ve şimşek atma bkları unutmayalım.dönüşüm kitaplarımızı okuyalım ve 2.masterimiz açılana kadar şimşek atma m4 olmuştur.artık elimizde birikmiş birkaç dönüşüm küresi vardır bunları kullanalım dönüşüp eğer grup bulamazsak dönüşerek kendimiz kasılırız.ve 2.masterimizde açılmıştır.ve iyileştirme bk'de okumaya başlayın.çarımızı eğer bulabiliyorssak grup eğer bulamıyorsak kendimiz 1.katta dönüşerek 1grup 1grup büyük örümcek keserek kasalım.
böylece çarımız +45 oldu.Yine aynı taktikle 50lwl'e kadar kasılalım bu saatten sonra 1.kat kasmaz 2.kat'a geçelim burda gruplarda kasılalım. ve 3.masterimiz açıldı artık şimşek çağırma bk okumayada başlayalım.bulabildiğiniz zaman gruplarda bulamadığınız zamanlarda dönüşüm+at üstünde sıkıştırma yöntemiyle kasılabiliriz.Çarımız+60oldu artık tek kasılmamıza gerek yok zaten ful gruplarda olucaz ne kadar çok pc başındaysak o kadar iyi ve+70 olduğumuzda çarımızı iyice güçlendirelim.Artık kızılda metin kovalamaya başlayabiliriz.Böylece item düşürerek sağlam para yapabiliriz.+78oldukmu sürgün yolu bizi bekler kantaşı alıp doğru sürgüne gidelim ordada yine loncamızla yada gruplarda kasılalım zaten grup bulma sorununuz olmaz. artık tek sorunumuz skiller ve item olmuştur çünki skiller'in p olması şart.Bol bol ruhtaşı okuyalım.ve artık kesenin ağzını açma vakti geldi bol bol ep çekip itemlerimizi efsunlamamız lazım ws için.artık kule önü savaşları sürgün savaşları bizi bekler hem savaşırız hemde kasılırız çarımız +90 olmuştur bundan sonrasını anlatmaya gerek yok yeni haritalarda kasılırız.ve bol bol ws atın.

Becerileri Master yapma sırası
1.Şimşek atma
2.İyileştirme
3.şimşek çağırma
4-hız
5-şimşek pençesi (105 lwl olunca şimşek pençeside master olur ve hemen grand yapıp bunuda perfect'e dönüştürelim toplu savaşlarda süper işe yarıyor).
.

Uzun zamandır turkmmo girmiyordum bugün girdim ve konuya yeni ws taktikleri ve Kasma Rehberi ekledim.Bu forumda takılmaya başlıycam. Arkadaşalr bir pwp başladım daha yeni burdan ismini vermiyim reklam olur isteyenler olursa mesajdan atiyim ordada çarımı açtım nickim MagicalPoweR TheSTAR loncası açtım gelin bol bol savaş yaparız sw yeniyken en iyisi olalım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri