Linda
03ofkosucusu
Oncellıkle merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi internette bir çok kişi karakterlere nasıl efsun gelmesiyle ilgili arama yapmaktadır ve bende merak ettim Profesyonel oldugum yakın dövüş ninjayla ilgili aramalar yaptım.Ne yazik ki girdigim on ca blog ve benzeri sitelerde yapılan paylaşımların yanlış,boş ve gereksiz oldugunu gördüm ve sonrasında bu konuyu açtım.Şimdi geçelim ninjamızın efsunlarına.
Silah
:Yarı insan
:Güç
:Çeviklik
:Kritik
:Büyü hızı(oynayıs tarzınıza göre delici'de getırebılırsınız.Ben skillere dayalı oynadıgımdan dolayı büyü hızı getiryorum ve bence daha iyi.)
Karakter silahı yapcaksanız karakter tasının yanına Öldürücü darbe taşıyla Soğutma taşı(Kavrama) getirin.Seçim sizin.
Zırh
:Max HP
:Kılıç sav.
:Bıçak sav:
:Çiftel sav.
:Ok sav.
Karakter zırhları için ise;
Suralara Karşı : Max Hp, Kılıç Sav, Büyü Hızı, Hp Absorbe, Saldırı degeri
Savaşçılara Karşı : Max Hp, Kılıç Sav, Çift El Sav, Büyü Hızı, Saldırı değeri
Ninjalara Karşı : Max Hp, Bıçak Sav, Ok Sav, Büyü Hızı, Saldırı değeri
Şamanlara Karşı : Max Hp, Yelpaze Sav, Çan Sav, Büyü Hızı, Saldırı değeri
Savunma ve korunma taşı kesin gelicek.Ninjada hız önemlidir ninja zırhı haricinde diğer zırhlara hız taşı getirmenızı öneririm.
Kask(Eğer silaha delici getircekseniz 80lik kask serseminden dolayı, büyü hızı getircekseniz ork kapsonu kullanın)
:HP üretimi
:Zehirleme değişimi
:Büyüye karsı sav.
:Saldırı hızı
Küpe(Abonoz küpe kristaldan her turlu daha ıyı emin olun.)
Suralara Karşı : Yarı insan, Kılıç Sav, Sp çalma, Hareket hızı, Zehre Karşı Koyma(Yoksa sadece Sav.)
Savaşçılara Karşı : Yarı insan, Kılıç Sav, Çift El Sav, Sp Çalma, Zehre Karşı Koyma(Yoksa sadece Sav.)
Ninjalara Karşı : Yarı İnsan, Bıçak Sav, Ok Sav, Sp Çalma, Zehre Karşı Koyma(Yoksa sadece Sav.)
Şamanlara Karşı : Yarı İnsan, Yelpaze Sav, Çan Sav, Sp Çalma Zehre Karşı Koyma(Yoksa sadece Sav.) ALINTIDIR.KOLAY DİYE BÖYLE YAPTIM Kİ ZATEN GELMESİ GEREKEN EFSUNLARDA BU.
Kolye(Cennet kolye)
:Bıçak sav.
Eğer karaktere göre dizicekseniz karaktere göre savunmaları getirdikten sonra sersem ve saldırı hızı getirebilirsiniz.Örn:Kılıç-çiftel-hp-sersem-saldırı hızı
Ayakkabı(Anka ayakkabı)
Eğer karaktere göre dizicekseniz karaktere göre savunmaları getirdikten sonra sersem ve saldırı hızı getirebilirsiniz.Örn:Kılıç-çiftel-hp-sersem-saldırı hızı
Bilezik(Cennet bilezik)
elici
:Büyü sav.
:HP Absorbe
Kalkanlar
:Sersem
:Bloklama
:Çevik ve güç(Bazı svlerde çeviklik bugda olabılır eger oyleyse zekayı tavsıye ederim.)
Bu kadar arkadaşlar.Eğer eksiğim, hatam ve yanlışlarım varsa belirtirseniz sevinirim.İyi günler !
Silah
:Güç
:Çeviklik
:Büyü hızı(oynayıs tarzınıza göre delici'de getırebılırsınız.Ben skillere dayalı oynadıgımdan dolayı büyü hızı getiryorum ve bence daha iyi.)
Karakter silahı yapcaksanız karakter tasının yanına Öldürücü darbe taşıyla Soğutma taşı(Kavrama) getirin.Seçim sizin.
Zırh
Karakter zırhları için ise;
Suralara Karşı : Max Hp, Kılıç Sav, Büyü Hızı, Hp Absorbe, Saldırı degeri
Savaşçılara Karşı : Max Hp, Kılıç Sav, Çift El Sav, Büyü Hızı, Saldırı değeri
Ninjalara Karşı : Max Hp, Bıçak Sav, Ok Sav, Büyü Hızı, Saldırı değeri
Şamanlara Karşı : Max Hp, Yelpaze Sav, Çan Sav, Büyü Hızı, Saldırı değeri
Savunma ve korunma taşı kesin gelicek.Ninjada hız önemlidir ninja zırhı haricinde diğer zırhlara hız taşı getirmenızı öneririm.
Kask(Eğer silaha delici getircekseniz 80lik kask serseminden dolayı, büyü hızı getircekseniz ork kapsonu kullanın)
:HP üretimi
:Zehirleme değişimi
:Büyüye karsı sav.
:Saldırı hızı
Küpe(Abonoz küpe kristaldan her turlu daha ıyı emin olun.)
Suralara Karşı : Yarı insan, Kılıç Sav, Sp çalma, Hareket hızı, Zehre Karşı Koyma(Yoksa sadece Sav.)
Savaşçılara Karşı : Yarı insan, Kılıç Sav, Çift El Sav, Sp Çalma, Zehre Karşı Koyma(Yoksa sadece Sav.)
Ninjalara Karşı : Yarı İnsan, Bıçak Sav, Ok Sav, Sp Çalma, Zehre Karşı Koyma(Yoksa sadece Sav.)
Şamanlara Karşı : Yarı İnsan, Yelpaze Sav, Çan Sav, Sp Çalma Zehre Karşı Koyma(Yoksa sadece Sav.) ALINTIDIR.KOLAY DİYE BÖYLE YAPTIM Kİ ZATEN GELMESİ GEREKEN EFSUNLARDA BU.
Kolye(Cennet kolye)
Ayakkabı(Anka ayakkabı)
Bilezik(Cennet bilezik)

:Büyü sav.
:HP Absorbe
Kalkanlar
:Sersem
:Bloklama
:Çevik ve güç(Bazı svlerde çeviklik bugda olabılır eger oyleyse zekayı tavsıye ederim.)
Bu kadar arkadaşlar.Eğer eksiğim, hatam ve yanlışlarım varsa belirtirseniz sevinirim.İyi günler !