Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Ejderha Gücü Şaman Pro Efsunlar

Link

02ofogrencisi
Şube
Kastamonu
Arkadaşlar şaman karakterinde bugüne kadar çok konu açılmıştır ve şöyle bir gerçek varki çoğu kişi şamanı sadice ++ için yani kutsama için yapılmış karakterler zanlederler.Fakat bunu söyliyenler oyunu zerre kadar anlamayan kişilerdir.Çünkü Ejderhagücü şamanlar oyunda lonca ws için yapılmış harika hem düz hem skill vuruşları yapabilen arkadaşlarına yardım eden en faydalı karakterdir.Benim Ws Sıralamada aşağıda görmüş olduğunuz gibi 2. Sıradadır.

1-Büyülü
2-Ejderhagücü
3-Karabüyü
4-Bıcakçı
5-Bedensel
6-Okçu
7-Zihinsel

Bu bazılarına göre değişir fakat ilk 3'e kesinlikle %100 garanti veriyorum.Lonca Ws İçin sıralama yapmak gerekirse :

1-Ejderhagücü
2-Okçu
3-Büyülü
4-Karabüyüler
5-Zihinsel
6-Bıçakcı
7-Bedensel

Burda Ejderhagücü neden birinci diye soracaksınız şimdi.Nedeni basit.Ejderha Gücü Şamanlar arkadaşlarına +++ verir bildiğimiz gibi.Rakip takımda büyü çözme yemiş bir karabüyüye ++ vermiş olduğunuz okçu çok rahat 1 öldürücü vuruş yapabilir.Ayrıca lonca şavaşlarında genelde ok/bıçak/kılıç/çiftel dizerler.Yani çan ve yelpaze dizmezler.Full büyühızı ve kritikle işimiz çok feci kolaylaşır.Savunması olmayan rakip oyunculara 1 Kükreme atmamız işi bitiriyor.Sizi bilmem ama bu yüzden benim sıralamam böledir.

Statülerde ise HP-SP-DEX-STR sıralamasını izleyin.

Silah 1 = Yarı-Zeka-Kritik-B.Hızı-Çeviklik Lonca ws için kesinlikle tavsiyemdir.Taşları ise Savaşçı-Sura-Ö.Darbe olabilir
Silah 2 = Yarı-Zeka-Kritik-B.Hızı-Çeviklik 2.Silahı yapmamız ise karakter taşlarının öneminden kaynaklanıyor.Şaman-Ninja-Ö.Darbe yeterli olur

Zırh 1 = HP-Kılıç-Çiftel-Bıçak-Şimşek veya Büyü Hızı Tercih sizin.Lonca ws için Büyü Hızını öneririm.Yaşam-korunma-Savunma
Zırh 2 = HP-Çan-Yelpaze-Ok-Şimşek veya Büyü Hızı Tercih sizin.Lonca ws için Büyü Hızını öneririm.Yaşam-korunma-Savunma

Not = Taşlar en fazla +4 ise bulunduğunuz serverde Yaşam taşı yerine Kurnazlık taşını eklememiz lonca ws için hayati önem taşır

Kask = Yarı-Zehirleme D.-Şimşek-Büyü-Rüzgar yada Hp üretimi - Saldırı Hızı - Ateşki önermem birini seçmenizde fayda var

Bilezik = HP-Yarı-Şimşek-Büyü-Delici işinizi çok iyi görücektir

Küpe 1 = Yarı-Kılıç-Çiftel-Bıçak-Ok
Küpe 2 = Yarı-Çan-Yelpaze-Kılıç-Ok

Kolye 1 = HP-Kılıç-Çiftel-Bıçak-Kritik
Kolye 2 = HP-Çan-Yelpaze-Ok-Kritik

Ayakkabı 1 = HP-Kılıç-Çiftel-Bıçak-Kritik
Ayakkabı 2 = HP-Çan-Yelpaze-Ok-Kritik

Kalkan = Yarı-Sersem Blok.-Zeka-Çeviklik-Bloklama

Silah = Serverinizde en yüksek büyülü saldırı değeri olan silahları kullanın
Zırh = Siyah Elbise yada Kraliyet zırhı gibi Büyüye Karşı Dayanıklılık veren zırh yapınki Büyüye Karşı Dayanıklılık eklemek zorunda kalmayın
Küpe = Cennetin Gözü
Bilezik = Cennetin Gözü
Kolye = Cennetin Gözü
Kalkan = Her karaktere karşı ayrı kalkan yapın
Ayakkabı = Mest Eden Ayakkabı mı ? Yoksa Anka Ayakkabımı ? Tavsiyem lonca ws için Mesteden ayakkabı
Kask = En yüksek savunma veren kaskı kullanmanız en doğrusu olacaktır

Teke tek Ws'lerde karabüyüler için ayrı item yapmanızı öneririm.Karabüyülüre full düz dalıcağız.Full Büyü Savunmaları nedeniyle benim oynadığım serverde 2k ucan tılsımla zor yiyorlarki ates hayaletiyle 2k atıyorlar.Düz vurursak yaklaşık 2-3k civari güzel vuruşlar yapacağız.Delicide gelirse süper olur.Diğer karakterlere karşı ise Önce düz vuruşlarla Ws başlayın ve rakibi uzağa attirtktan sonra üstünüze doğru koşarken Kükreme yada Uçan tılsım atın.Yanınıza gelince uzağa attırmayacak 1-2 düz vuruş ve Ejderha kükremesi atabilirsiniz.

Lonca Şavaşlarında ise rakibi kapıda kıstın.Karabüyüler-Büyülüler-Bıçakcılar-Bedenseller-Zihinseller rakibi kapıda oyalarken okçulara ++ verin.İleri gidip Kükreme çakın ve geri çekilin.Bu taktiği ben bizzat kendim denedim ve %100 işe yariyor.11 Kişi olan Loncamız 14 Kişi olan Lonca karşısında şavaşı kazandı
smile.png
O gün o Lonca şavasında hiç ölmedim ve en az 20 kişi almışımdır
smile.png
Rakipler lonca şavaşlarında şaman savunması takmadığı için harika damagelere ulaşacağınıza garanti verebilirim
smile.png

Arkadaşlar kılavuz tamamen bana aittir.%100 Alıntı değildir.

Moderatör arkadaşlardan ricam konuyu kapatmamaları.Konu daha önce hiç açılmadı
smile.png

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri