Link
02ofogrencisi
ŞamanLar genellikle herkezin gözünde ezik karakterler olarak görünür fakat aslında en güçlü karakter şamandır şimdi verceğim efsunlarla bunu garantileyebilirsiniz. efsunları eksik getirip yok ben fazla çakamadım demeyin efsunları tam atın.
ÖnceLikle Silah:Tercihim Orkide Çandır.
Beceri Hasarı %15 ve üsTü
Yarı İnsan %15
Bunlar yeterLidir Yanında birde Zeka geLirse muhteşem oLur.
TaşLar:Savaşçıdan Koruyan & Suradan Koruyan & NinJadan Koruyan
Zırh:Zırh seçimi Serverdeki En yüksek Büyü Savunmasını Veren Zırhı Tercih Edin Çünkü Büyü Savunması Sura Ve şamanları Bize Az vurmasını Sağlıyacaktır.
HP
KILIÇ SAVUNMA
BIÇAK SAVUNMA
ÇİFT EL SAVUNMA
BÜYÜ HIZI / ŞİMŞEĞE KARŞI DAYANIKLILIK/Serverde Okçu Çok ise Ok Savunması
TaşLar: Savunma Taşı Korunma Taşı Yaşam veYa KurnazLık taşı Basmanızı Öneririm.
Kask:Burda Herkes 80 LvLin kaskını takar Ama Biz 60 LvLin kaskını Takacağız Çünkü %10 Yakın Dövüş Saldırılarını Bloklama Şansı Veriyor Buda Savaşçı & Ninja Karakterinin Bize Az Vurmasını Sağlıyor.
YARI İNSAN
BÜYÜ SAVUNMASI
ŞİMŞEĞE KARŞI DAYANIKLILIK
RÜZGARA KARŞI DAYANIKLILIK
SALDIRI HIZI veya Gelmez iSe 5. EFSUN BOŞVERİN.
NEDEN SALDIRI HIZI YAZDIM DERSENİZ Çünkü Saldırı Hızı Şamanlarda Genellikle DÜşüktür Ve Bazen Düz Vurmakta iŞimize Yarıyacaktır.
KoLye:Burda Herkez Cennetin Gözü Kolye Tercih Eder Fakat Ben İnCi koLye Diyorum..
HP
KILIÇ SAVUNMASI
BIÇAK SAVUNMASI
ÇİFT EL SAVUNMASI
KRİTİK VURUŞ ŞANSI
Bide Efsunları Getirdikten Sonra Mümkünse İnci Kolyemize İnci Basın.
Ve İnci Basarsak +7 Zeka %30 Büyü Hızı Verir.
AyakkabıYa geLdik Şimdi Bura Çok Tartışılacak Herkes Şamanda Büyü HızLı ayakkabı Önerir. Fakat Bence Anka Daha iyidir Çünkü %10 Bloklama Veriyor Buda Yukarda Belirtiğim Gibi Savaşçı & Ninjaya Karşı Savunma Sağlar Hatta Suraya Karşıda Azda oLsa Savunma Verir.
Hp
KILIÇ
BIÇAK
ÇİFT EL
KRİTİK VURUŞ ŞANSI
Ve Mümkünse Ankayı KiLin yapın %20 Bloklama oLr.
Küpe:Küpe KesinLikle Cennetin Gözü Küpe oLmaLıdır. +14 Zeka Verir Buda Bizim Büyü Savunmamızı & Saldırımızı & Savunmamızı Artırır.
Yarı
KILIÇ.
BIÇAK
ÇİFT EL
OK SAVUNMASI veya ZEHRE KARŞI KOYMA
BiLezik:Cennetin Gözü Bilezik Takmalıyız Fakat Hp 2000 GeLiyorsa 1800 Hp Veren Bileziği takmanızı öneririm şuan Adını Unuttum
YARI
HP
BÜYÜ
ŞİMŞEK
RÜZGAR/DELİCİ VURUŞ ŞANSI GETİRİN.
1800 HP VEREN BİLEZİĞİ TAKARSANIZ YARI-BÜYÜ-ŞİMŞEK-RÜZGAR-DELİCİ ATMANIZI ÖNERİRİM.
KALKAN: BURDA HER KARAKTERE KARŞI AYRI BİR KALKAN ÖNERİRİM BEN UĞRAŞAMAM DERSENİZ Swde En çok Oynanılan Karakterin Kalkanını Takınız.
ZEKA
YARI
SERSEM BAĞIŞIKLIK
ÇEVİKLİK
BEDEN ATAKLARI BLOKLAMA
Bazı Serverlerde Beden Atakları Bloklama Efsunu Gelmez Öyle Serverlerdede Güç Getirebilirsiniz
EVET STATÜYE GELDİK
ŞAMANLARDA STATÜ BÖYLE OLMALI HP>SP>DEX VeRin
Şaman Hakkında Kısa Bir Bilgi:Bu Efsunlar iLe Ben Skil Çok attım yani Denedim. İyi forumlar
ÖnceLikle Silah:Tercihim Orkide Çandır.
Beceri Hasarı %15 ve üsTü
Yarı İnsan %15
Bunlar yeterLidir Yanında birde Zeka geLirse muhteşem oLur.
TaşLar:Savaşçıdan Koruyan & Suradan Koruyan & NinJadan Koruyan
Zırh:Zırh seçimi Serverdeki En yüksek Büyü Savunmasını Veren Zırhı Tercih Edin Çünkü Büyü Savunması Sura Ve şamanları Bize Az vurmasını Sağlıyacaktır.
HP
KILIÇ SAVUNMA
BIÇAK SAVUNMA
ÇİFT EL SAVUNMA
BÜYÜ HIZI / ŞİMŞEĞE KARŞI DAYANIKLILIK/Serverde Okçu Çok ise Ok Savunması
TaşLar: Savunma Taşı Korunma Taşı Yaşam veYa KurnazLık taşı Basmanızı Öneririm.
Kask:Burda Herkes 80 LvLin kaskını takar Ama Biz 60 LvLin kaskını Takacağız Çünkü %10 Yakın Dövüş Saldırılarını Bloklama Şansı Veriyor Buda Savaşçı & Ninja Karakterinin Bize Az Vurmasını Sağlıyor.
YARI İNSAN
BÜYÜ SAVUNMASI
ŞİMŞEĞE KARŞI DAYANIKLILIK
RÜZGARA KARŞI DAYANIKLILIK
SALDIRI HIZI veya Gelmez iSe 5. EFSUN BOŞVERİN.
NEDEN SALDIRI HIZI YAZDIM DERSENİZ Çünkü Saldırı Hızı Şamanlarda Genellikle DÜşüktür Ve Bazen Düz Vurmakta iŞimize Yarıyacaktır.
KoLye:Burda Herkez Cennetin Gözü Kolye Tercih Eder Fakat Ben İnCi koLye Diyorum..
HP
KILIÇ SAVUNMASI
BIÇAK SAVUNMASI
ÇİFT EL SAVUNMASI
KRİTİK VURUŞ ŞANSI
Bide Efsunları Getirdikten Sonra Mümkünse İnci Kolyemize İnci Basın.
Ve İnci Basarsak +7 Zeka %30 Büyü Hızı Verir.
AyakkabıYa geLdik Şimdi Bura Çok Tartışılacak Herkes Şamanda Büyü HızLı ayakkabı Önerir. Fakat Bence Anka Daha iyidir Çünkü %10 Bloklama Veriyor Buda Yukarda Belirtiğim Gibi Savaşçı & Ninjaya Karşı Savunma Sağlar Hatta Suraya Karşıda Azda oLsa Savunma Verir.
Hp
KILIÇ
BIÇAK
ÇİFT EL
KRİTİK VURUŞ ŞANSI
Ve Mümkünse Ankayı KiLin yapın %20 Bloklama oLr.
Küpe:Küpe KesinLikle Cennetin Gözü Küpe oLmaLıdır. +14 Zeka Verir Buda Bizim Büyü Savunmamızı & Saldırımızı & Savunmamızı Artırır.
Yarı
KILIÇ.
BIÇAK
ÇİFT EL
OK SAVUNMASI veya ZEHRE KARŞI KOYMA
BiLezik:Cennetin Gözü Bilezik Takmalıyız Fakat Hp 2000 GeLiyorsa 1800 Hp Veren Bileziği takmanızı öneririm şuan Adını Unuttum
YARI
HP
BÜYÜ
ŞİMŞEK
RÜZGAR/DELİCİ VURUŞ ŞANSI GETİRİN.
1800 HP VEREN BİLEZİĞİ TAKARSANIZ YARI-BÜYÜ-ŞİMŞEK-RÜZGAR-DELİCİ ATMANIZI ÖNERİRİM.
KALKAN: BURDA HER KARAKTERE KARŞI AYRI BİR KALKAN ÖNERİRİM BEN UĞRAŞAMAM DERSENİZ Swde En çok Oynanılan Karakterin Kalkanını Takınız.
ZEKA
YARI
SERSEM BAĞIŞIKLIK
ÇEVİKLİK
BEDEN ATAKLARI BLOKLAMA
Bazı Serverlerde Beden Atakları Bloklama Efsunu Gelmez Öyle Serverlerdede Güç Getirebilirsiniz
EVET STATÜYE GELDİK
ŞAMANLARDA STATÜ BÖYLE OLMALI HP>SP>DEX VeRin
Şaman Hakkında Kısa Bir Bilgi:Bu Efsunlar iLe Ben Skil Çok attım yani Denedim. İyi forumlar