Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

dragon fable trainer 2012

MorFin

09ofoyuncu
Şube
Ankara
açıklama istiyorsan yapıyım ancak kullanımı gayet kolay zaten komutlar yan tarafta yazıyor.İşine en çok yarayacakları ben söleyim ancak komutların hepsi çalışmıyor tek tek denemenide önermem.:)
Lwl atlamak istiyorsanız = 1 - öncelikle rastgele bir göreve giriyoruz.
2-Yan taraftan exp kaydedici.swf tıklıyoruz.
3-Yan taraftan exp kaydedici2.swf tıklıyoruz .
lwl yüzdesindeki fark zaten gözle görülebilir.
Dragon amulet istiyorsak(bazı görevler ve itemleri takmak için her görevde çalışmıyor)= yan taraftan dragonamulet.swf ye tıklıyoruz.

Görev sırasında hp azaldı ise doldurmak için= Hp.swf tıklıyoruz

Yaratık çok güçlü veya tek vuruşta kesmek istiyorsak = yaratığa saldırıyor ve hemen yaratık size saldırmadan =Düsmanların hepsini öldür diyoruz . ancak yaratık size saldırdıktan sonra basarsanız siz ölürsünüz.:)

Blok şansını artırmak 3 el(3 el sonra tekrar basmanız gerek) artrmak için=Kaçma sıyrılma özelliğine tıklıyoruz .

Görev sırasında ejderhaya binmek istiyorsak ( tavsiye etmem :))= Yan taraftan ejderha yapıcı.swf ye tıklıyoruz.Açılan pencedende Dragon rider e tıklayıp pencereyi kapatıyoruz.

Kendi eşyamızı yapmak istiyorsak(her girişte yapılması lazım )= Eşya yapma.swf ye tıklıyoruz istediğimiz özellikleri girip Add item(eşyayı ekle) diyoruz ve eşya envantere ekleniyor.

Bunlardan başka özellikleri ben kullanmıyorum pekde tavsiye etmiyorum bunlar işinizi görür sanırım .Ememk benim değildir sürüm değiştiğinde gerekli değişiklik hakkında sizi bilgilendireceğim. Fotoya gerek olduğunu düşünmüyorum .Virüs konusunda endişelenen arkadaşlar istemezse indirmez beni bağlayan bişi yok .Virüs olsa kendim kullanmam buk adar açıklamayıda virüsü bilgisayarınıza bulaştırmak için yapmadım heralde .

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri