DOTA 2 oyuncularının en dikkat ettikleri şeylerden birisi PC donanım özellikleridir. Bu özellikler DOTA 2 sistem gereksinimlerine uymadığı takdirde oyun indirilemez ya da oynatılamaz. DOTA 2 oynamaya başlayacak kişiler eğer bilgisayar edineceklerse bu blgisayarı DOTA 2 sistem gereksinimlerine göre seçmelilerdir. DOTA 2 PC donanım özellikleri için önerilen ise şu şekildedir:
-İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
-İşlemci: i5 650
-Bellek: 4 GB RAM
-Ekran Kartı: AMD Radeon R7 240 128 Bit 2 GB
-DirectX: Sürüm 9.0 c
-Depolama: 15 GB
-Ses Kartı: DirectX Compatible
DOTA 2 MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
DOTA 2 oyunu oynayan ya da oynamaya başlayan kişilerin ilk araştırdıkları konu DOTA 2 minimum sistem gereksinimleridir. Çünkü minimum sistem gereksinimleri oyunun oynanabilmesi için geçerlidir. DOTA 2 oynamak isteyen kişilerin bu gereksinimleri dikkate alması gereklidir. DOTA 2 oynamak için gereken minimum sistem gereksinimleri şunlardır:
-İşletim Sistemi: Windows 7
-İşlemci: Dual Core From Intel or AMD at 2.8 GHz
-Ekran Kartı: nVidia GeForce 8600 / 9600GT, ATI / AMD -Radeon HD2600 / 3600
-Ağ: Genişbant İnternet Bağlantısı
-Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
-İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
-İşlemci: i5 650
-Ekran Kartı: AMD Radeon R7 240 128 Bit 2 GB
-Depolama: 15 GB
DOTA 2 MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
DOTA 2 oyunu oynayan ya da oynamaya başlayan kişilerin ilk araştırdıkları konu DOTA 2 minimum sistem gereksinimleridir. Çünkü minimum sistem gereksinimleri oyunun oynanabilmesi için geçerlidir. DOTA 2 oynamak isteyen kişilerin bu gereksinimleri dikkate alması gereklidir. DOTA 2 oynamak için gereken minimum sistem gereksinimleri şunlardır:
-İşletim Sistemi: Windows 7
-İşlemci: Dual Core From Intel or AMD at 2.8 GHz
-Ekran Kartı: nVidia GeForce 8600 / 9600GT, ATI / AMD -Radeon HD2600 / 3600
-Ağ: Genişbant İnternet Bağlantısı
-Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
Son düzenleme: