DALGACI
04ofeditoru
Çevrimdışı Eğitim
Tanıtım: Seviyelerini artırmak için eğitim sahasını kullanmaktan yorulan oyuncular çevrimdışı eğitimi deneyebilirler. Çevrimdışı eğitim, çevrimdışı olduğun zamanlarını daha üretken yapmak için hızlı ve kolay bir yol sağlar.
Cennet Kutsalı kazanan veya satın alan oyuncular, çevrimdışı olduklarında çevrimdışı eğitim sahasını kullanabilirler.

Zaman Limitleri: Karakterin otomatik olarak eğitim yapabilir ve çevrimdışı tecrübe kazanabilir. Yine de oyunda her gün pratik yapmalısın.
Çevirmiçi olduğun her dakika için, Çevrimdışı ES’de 10 dakika kalabilirsin. İzin verilen maksimum çevrimdışı eğitim 15 saattir.

Çevrimdışı eğitimi seçtikten sonra, oyuna tekrar bağlandığında eğitim sahasında belireceksin. Aynı anda, sistem seni mevcut seviyen hakkında bilgilendirecek.

Çevrimdışı ES’de 8 saat durmak sana bir TcrbTopu ile aynı tecrübeyi kazandıracak. Bu oranda, her gün 3 TcrbTopuna eşit tecrübe kazanacaksın.

[Tamam] butonuna seçerek, çevrimdışı ES’ye gelmeden önce neredeysen oraya anında gönderilirken, çevrimdışı eğitim tecrübesi kazanacaksın. [Devam et] butonunu seçersen, çevrimdışı eğitim tecrüben artmaya devam edecek ve sistem seni bağlanma arayüzüne döndürecek.

Eğer hala çevrimdışı ES’ye katılmak istiyorsa, [Daha sonra hesapla] seçebilirsin. Sonra, [Çevrimdışı ES Admin] seçerek senin için zamanını hesaplatabilirsin. Ayrıyeten, [VİPAmbarcı] birçok özel item satmaktadır.