Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Çevrimdışı Eğitim

DALGACI

04ofeditoru
Şube
Adıyaman
Çevrimdışı Eğitim

Tanıtım: Seviyelerini artırmak için eğitim sahasını kullanmaktan yorulan oyuncular çevrimdışı eğitimi deneyebilirler. Çevrimdışı eğitim, çevrimdışı olduğun zamanlarını daha üretken yapmak için hızlı ve kolay bir yol sağlar.

Cennet Kutsalı kazanan veya satın alan oyuncular, çevrimdışı olduklarında çevrimdışı eğitim sahasını kullanabilirler.

hblg1s.jpg

Zaman Limitleri: Karakterin otomatik olarak eğitim yapabilir ve çevrimdışı tecrübe kazanabilir. Yine de oyunda her gün pratik yapmalısın.

Çevirmiçi olduğun her dakika için, Çevrimdışı ES’de 10 dakika kalabilirsin. İzin verilen maksimum çevrimdışı eğitim 15 saattir.

hblg2s.jpg

Çevrimdışı eğitimi seçtikten sonra, oyuna tekrar bağlandığında eğitim sahasında belireceksin. Aynı anda, sistem seni mevcut seviyen hakkında bilgilendirecek.

hblg4s.jpg

Çevrimdışı ES’de 8 saat durmak sana bir TcrbTopu ile aynı tecrübeyi kazandıracak. Bu oranda, her gün 3 TcrbTopuna eşit tecrübe kazanacaksın.

hblg5s.jpg

[Tamam] butonuna seçerek, çevrimdışı ES’ye gelmeden önce neredeysen oraya anında gönderilirken, çevrimdışı eğitim tecrübesi kazanacaksın. [Devam et] butonunu seçersen, çevrimdışı eğitim tecrüben artmaya devam edecek ve sistem seni bağlanma arayüzüne döndürecek.

hblg3s.jpg

Eğer hala çevrimdışı ES’ye katılmak istiyorsa, [Daha sonra hesapla] seçebilirsin. Sonra, [Çevrimdışı ES Admin] seçerek senin için zamanını hesaplatabilirsin. Ayrıyeten, [VİPAmbarcı] birçok özel item satmaktadır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri