acemi-suikastci
03ofkosucusu
Yapmanız Gerekenler:
1- 25Puanı Kazanmak
2- 25Puanı Kazanıp Telefona Aktarmak
3- Aktarılan Puanla da (Kontördü TL oldu) sms ile cash satan sitelerden cash satın almak !!
--------------------------------
Öncelikle
Üye Oluyoruz.Not: Link Referanslıdır. Üye olduğunuz takdirde 3 Gün İçinde 5 Kontör Gelecektir(Hiçbirşey yapmasanız dahi!)Daha sonra reklamları izleyerek 25puanı kazanıyoruz(3günde=5TL).(Aşağıda bu site hakkında bilgi bulunmaktadır.)
Site: reklamekrani1- 25Puanı Kazanmak
2- 25Puanı Kazanıp Telefona Aktarmak
3- Aktarılan Puanla da (Kontördü TL oldu) sms ile cash satan sitelerden cash satın almak !!
Öncelikle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ne Kadar Kazanırım?:
>> İzlediğiniz her reklam için 0.25 Puan kazanıyorsunuz
>> Kendi referansınızla üye ettiğiniz kişilerden kişi başına 0.5 Puan kazanıyorsunuz(Sizin üye ettikleriniz hiç bir şey kaybetmez)
>> Günde en fazla 8 puanlık reklam izleyebiliyorsunuZ.
Küçük Bir Hesaplama:
Günde; 8 Puan + 4 Üye = 9 Puan (Yani 9 Kontör)
Haftada; 9x7 = 63 Puan/Kontör
Ayda; 9x30 270 Puan/Kontör Eder...
Gerçekten oldukça karlı bir sistem..
Püf Noktalar Nelerdir?:
4- Puanlarınızı lazım olmadıkça çekmeyin. Toplu olarak yükleyin böylece hattınızın kampanyalarından faydalanabilirsiniz.
3- Daha fazla kazanmak için arkadaşlarınıza önerin, forumlarda legal yollarla paylaşın, msn gruplarına başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde yollayın. Bu yöntem daha fazla kazanmanızı sağlar.
2-Reklamekrani.com'da video izlerken biraz daha zamandan tasarruf sağlamak için video yüklenirken bir şey indirmeyin.
1- ReklamEkrani.com'da video izlerken zamandan tasarruf sağlamak için;
Nasıl Üye Olabilirim?:
Üye Olmak İçin
Not: Link Referanslıdır. Üye olduğunuz takdirde 3 Gün İçinde 5 Kontör Gelecektir(Hiçbirşey yapmasanız dahi!)
Transfer İşlemi & Extra Kazanma ve Sorunlarınızı(3Harf1Rakam gibi...) özelden yazınız. Reklam olmaması için burdan vermiyorum. İsteyen olursa özelden linki atabilirim.
Sorularınızı Buradan Veya Özel Olarak Sorabilirsiniz. Puan Transfer işlemi için resimli anlatımın url'sini yollayabilirim isteyene. Reklam olmaması açısından buraya paylaşmıyorum
Bu konudaki her şey bana aittir.
25 Puanı kazandıktan sonra yükleyin'e basarak telefona paraları atıyoruz. ardından o parayla cash!!
Transfer işlemini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız; özelden mesaj atın link vereceğim oradan bakabilirsiniz.
Her türlü sorununuz için buradan veya özel olarak yazınız(her ikisine de yazarsanız daha erken dönebilirim)
Bu konudaki her şey bana aittir.
25 Puanı kazandıktan sonra yükleyin'e basarak telefona paraları atıyoruz. ardından o parayla cash!!
Transfer işlemini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız; özelden mesaj atın link vereceğim oradan bakabilirsiniz.
Her türlü sorununuz için buradan veya özel olarak yazınız(her ikisine de yazarsanız daha erken dönebilirim)