YAYGARA
03ofkosucusu
beyler öncelikle savascıda zihinselmi-bedenselmi konusunda 2 sininde efsununu soyluycem ama benim tercihim bedenseldir
öncelikle silah:triton:bedenselicin:yarı.güc.krtk.delici.ser sem bazıları sersem yerıne ceviklik atar işe yaramaz savascıda bosa atmayın
silah:triton:zihinsel:yarı güc krtk delici büyü hızı
zırh:kılıc bıcak çiftel simsek hp Not:bu sadece savascı ninja sura ya karsı savunma icindir
zırh:can.yelpaze.ok sav simsek hp :buda sadece saman ve okcu ninjayla wsde
(yani 2 tane zırh yapın)
kolye:kılıc bıcak ciftel krtk hp (savascı sura ninja icin savunmadır)
kolye:yelpaze.can.ok sav krtk hp (buda şaman ve okcuyla ws icin )
ayakabı(anka):kılıc ciftel bıcak krtk hp -yine 2 tane ayakabı yapın 1'i boyle dieride can yelpaze ok krtk hplı yapın
kask(bedensel):yarı büyü simsek rüzgar zehirleme
kask(zihinsel)yarı büyü simsek rüzgar hp üretimi
küpedende 2 tane yani (yarı kılıc bıcak ciftel zehirleme karsı koyma)-(yarı ok can yelpaze )
kalkan:yarı güc sersem bloklama ve yansıtma(4üde)
Benim Amacım Bilgilerimi Size Aktarmak Bunlar İşe yaramaz Diyen Varsa Bulsun Bi Wslk Sw Gösterym Yarıormu Diye (Aynı Karekterlerle)
öncelikle silah:triton:bedenselicin:yarı.güc.krtk.delici.ser sem bazıları sersem yerıne ceviklik atar işe yaramaz savascıda bosa atmayın
silah:triton:zihinsel:yarı güc krtk delici büyü hızı
zırh:kılıc bıcak çiftel simsek hp Not:bu sadece savascı ninja sura ya karsı savunma icindir
zırh:can.yelpaze.ok sav simsek hp :buda sadece saman ve okcu ninjayla wsde
(yani 2 tane zırh yapın)
kolye:kılıc bıcak ciftel krtk hp (savascı sura ninja icin savunmadır)
kolye:yelpaze.can.ok sav krtk hp (buda şaman ve okcuyla ws icin )
ayakabı(anka):kılıc ciftel bıcak krtk hp -yine 2 tane ayakabı yapın 1'i boyle dieride can yelpaze ok krtk hplı yapın
kask(bedensel):yarı büyü simsek rüzgar zehirleme
kask(zihinsel)yarı büyü simsek rüzgar hp üretimi
küpedende 2 tane yani (yarı kılıc bıcak ciftel zehirleme karsı koyma)-(yarı ok can yelpaze )
kalkan:yarı güc sersem bloklama ve yansıtma(4üde)
Benim Amacım Bilgilerimi Size Aktarmak Bunlar İşe yaramaz Diyen Varsa Bulsun Bi Wslk Sw Gösterym Yarıormu Diye (Aynı Karekterlerle)