Linda
03ofkosucusu
SİLAH;
Hangi silahı kullanmalıyım;
Ruhsuz Bıçak, Şeytan Kanadı Çakram, Ejderha Bıçağı
Bir dönüşüm silahı olarak ruhsuz'u biz ninjalar için ideal olarak görüyorum, ve ayrıca bir notta bırakmak istiyorum, ejderha bıçağını dönüştürmeden 5/5 efsunlarınızı yapmanız gerekmektedir, dönüştürdükten sonra ikinci bir yarı insan efsunu gelmemektedir.
1- Silah Efsunları
1) Çeviklik
2) Güç
3) Yarı İnsan
4) Kritik
5) Delici
Yazdığım efsunlar skill vuruşlarınız için oldukça idealdir.
ZIRH;
Hangi zırhı kullanmalıyım;
En yüksek seviyede veya giyebileceğiniz en iyi zırh hangisiyle onu kullanın.
(Örn: Siyah Rüzgar Takımı veya Mavi Ejderha Suiti)
Toplu vsler yani lonca savaşları için veya genel bir zırh olarak zırhınızda kullanabileceğiniz efsunlar şunlardır;
2- Zırh Efsunları
1) Kılıç Savunması
2) Bıçak Savunması
3) Çift El Savunma
4) Oka Karşı Dayanıklılık
5) Max. Hp
Eğer karaktere özel efsun yapıp yatıramadığınız karakterler için ideal efsunlarıda veriyorum;
Rakibiniz kılıç ile savaşıyorsa(vs atıyorsa);
1) Max. Hp
2) Kılıç Savunması
3) Büyü Hızı (Büyü Hızının ninjaya yararsız olduğunu söylerler ama bence çok yararlı ninja çok fazla damage atıyor skillerinin hızlı dolması önemlidir)
4) Saldırı Değeri (Skill ve Düz Vuruşlarınız Oldukça Güçlenecektir.)
5) Hp Absorbe
Rakibiniz bıçak ile savaşıyorsa (vs atıyorsa);
1) Max. Hp
2) Bıçak Savunması
3) Büyü Hızı
4) Saldırı Değeri
5) Hp Absorbe
Rakibiniz Mızrak(Çift El) ile savaşıyorsa (vs atıyorsa);
1) Max. Hp
2) Çift- El Savunması
3) Büyü Hızı
4) Saldırı Değeri
5) Hp Absorbe
Zırhlara Takacağınız Taşlar; Kurnazlık Taşı +4, Korunma Taşı+4, Yaşam Taşı+4
(Not: Savunma Taşı diyenlere pek aldırmayın 15 savunmanın bir kârı olmaz size)
AYAKKABI;
Hangi ayakkabıyı giymeliyim;
Anka Ayakkabı veya Kirin ayakkabı ninjalar için oldukça idealdir kendim kullanıyorum beğenerek, okçu ninjalarla vs atarken deri çizme
kullanmanızda idealler arasındadır.)
3- Ayakkabı Efsunları
1) Max. Hp
2) Kritik Vuruş İçin Şans
3) Kılıç Savunması
4) Bıçak Savunması
5) Çift-El Savunma
1 e 1'lik bir ayakkabı istiyorsanız vs için;
1) Max. Hp
3) Kılıç Savunması (Bunun yerine istediğiniz bir savunmayı getirebilirsiniz, artık hangi karakter ile vs atıyorsanız ona göre)
4) Sersemletme Şansı
5) Saldırı Hızı
KASK;
Hangi kaskı giymeliyim;
Çelik Kapşon tavsiyemdir eğer dönüştürebiliyorsanız Ork Kapşonu yapın daha çok fayda görürsünüz.
4- Kask Efsunları
1) Yarı İnsan
2) Büyü Savunması
3) Şimşeğe Karşı Dynklılık
4) Rüzgar Karşı Dynklılık (Sürekli karabüyülere karşı vs atıyor iseniz "Hp Üretimi" yapabilirsiniz)
5) Zehirleme Şansı
BİLEZİK;
Hangi bileziği giymeliyim;
%10 kritik vermesi sebebiyle Cennetin Gözü Bilezik ninjalar için daha yararlı olduğu için kullanmanız daha iyi olur.
5- Bilezik Efsunları (Cevherlerini Takmayıda Unutmayın)
1) Max. Hp
2) Büyü Savunması
3) Şimşeğe Karşı Dayanıklılık
4) Rüzgara Karşı Dayanıklılık (Delicide Olabilir, Keyfinize Bağlı!)
5) Yarı İnsan
KÜPE;
Hangi küpeyi giymeliyim;
Abanoz Küpe veya Kristal Küpe ninjalar için ideal küpelerden biridir, abanoz küpe tercih eden ninjalarda var ama biz ninjalar için en hayırlısı hem savunma hem de çeviklik veren birde cevherlerini takınca çevikliğinizi iyice artıran bir küpedir tabiki hp sizin kıymetliyse abanozda takabilirsiniz çünkü güç efsunu ninjaya da lazımdır ama dediğim gibi benim tercihim Kristal Küpe'den yana
6- Küpe Efsunları (Cevherleri Takmayıda Unutmayın)
1) Yarı İnsan
2) Kılıç Savunması
3) Bıçak Savunması
4) Çift El Savunma
5) Oka Karşı Dayanıklılık (Zehre Karşı Koyma da Olabilir)
KOLYE;
Hangi kolyeyi giymeliyim;
Bunu kuşkusuz Cennetin Gözü Kolye demekten hiç çekinmiyorum 20% delicili bir kolye işe yarar mutlaka kullanmalıyız
7- Kolye Efsunları (Cevherleri Takmayıda Unutmayın)
1) Max. Hp
2) Kılıç Savunması
3) Bıçak Savunması
4) Çift-El Savunma
5) Kritik Vuruş İçin Şans
1 e 1 vsler için kolye;
1) Max. Hp
2) Bıçak Savunması (Örnek Olarak Yazdım, bunun yerine istediğiniz savunmayı getirin hangisi gerekliyse artık...)
3) Hp Üretimi
4) Kritik Vuruş İçin Şans
5) Sersemletme Şansı
KALKAN;
Hangi kalkanı giymeliyim;
61 kalkanları vslerde en ideal kalkanlardır her karaktere 4 ayrı kalkan yapmanız gerekli çünkü kalkanlardan her biri her karaktere karşı savunma veriyor. [ Şahin Kalkanı(Savaşçı Vs), Aslanağzı Kalkan(Sura Vs), Kaplan Kalkanı(Ninja Vs), Ejderha Pulu Kalkan(Şaman Vs) ]
8- Kalkan Efsunları
1) Güç
2) Çeviklik
3) Yarı İnsan
4) Bloklama
5) Sersemliliğe Karşı Bağışıklılık
ÖNEMLİ NOTLAR: Silah taşlarınız şöyle olmalıdır, Karakter Taşı, Öldürücü Darbe Taşı, Soğutma Taşı Veya Tek Bir Ruhsuzda Bütün Karakter Taşları Olabilir: Savaşçıdan Koruyan Taş+4, Ninjadan Koruyan Taş+4, Suradan Koruyan Taş+4
STATÜLERİNİZ İÇİN: HP, DEX , STR , INT şeklinde statülerinizi fulleyebilirsiniz.
ÖNEMLİ NOTLAR 2: Biyolog Cheagirab görevlerinizi tamamlamak karakterinizin vs'de güçlenmesini sağlar.
ÖNEMLİ NOTLAR 3: VS'ye veya KASILMA'ya başlamadan önce Kritik İsabet, Delici İsabet ve ayrıca Ejderha Savunmaları & Şebnemleri basmayı ihmal etmeyiniz.
ÖNEMLİ NOTLAR 4: VS'ye başlamadan önce kalkanınızı çıkarıp takmanızda vsyi etkileyecektir.
Hangi silahı kullanmalıyım;
Ruhsuz Bıçak, Şeytan Kanadı Çakram, Ejderha Bıçağı
Bir dönüşüm silahı olarak ruhsuz'u biz ninjalar için ideal olarak görüyorum, ve ayrıca bir notta bırakmak istiyorum, ejderha bıçağını dönüştürmeden 5/5 efsunlarınızı yapmanız gerekmektedir, dönüştürdükten sonra ikinci bir yarı insan efsunu gelmemektedir.
1- Silah Efsunları

1) Çeviklik
2) Güç
3) Yarı İnsan
4) Kritik
5) Delici
Yazdığım efsunlar skill vuruşlarınız için oldukça idealdir.
ZIRH;
Hangi zırhı kullanmalıyım;
En yüksek seviyede veya giyebileceğiniz en iyi zırh hangisiyle onu kullanın.
(Örn: Siyah Rüzgar Takımı veya Mavi Ejderha Suiti)
Toplu vsler yani lonca savaşları için veya genel bir zırh olarak zırhınızda kullanabileceğiniz efsunlar şunlardır;
2- Zırh Efsunları

1) Kılıç Savunması
2) Bıçak Savunması
3) Çift El Savunma
4) Oka Karşı Dayanıklılık
5) Max. Hp
Eğer karaktere özel efsun yapıp yatıramadığınız karakterler için ideal efsunlarıda veriyorum;
Rakibiniz kılıç ile savaşıyorsa(vs atıyorsa);
1) Max. Hp
2) Kılıç Savunması
3) Büyü Hızı (Büyü Hızının ninjaya yararsız olduğunu söylerler ama bence çok yararlı ninja çok fazla damage atıyor skillerinin hızlı dolması önemlidir)
4) Saldırı Değeri (Skill ve Düz Vuruşlarınız Oldukça Güçlenecektir.)
5) Hp Absorbe
Rakibiniz bıçak ile savaşıyorsa (vs atıyorsa);
1) Max. Hp
2) Bıçak Savunması
3) Büyü Hızı
4) Saldırı Değeri
5) Hp Absorbe
Rakibiniz Mızrak(Çift El) ile savaşıyorsa (vs atıyorsa);
1) Max. Hp
2) Çift- El Savunması
3) Büyü Hızı
4) Saldırı Değeri
5) Hp Absorbe
Zırhlara Takacağınız Taşlar; Kurnazlık Taşı +4, Korunma Taşı+4, Yaşam Taşı+4
(Not: Savunma Taşı diyenlere pek aldırmayın 15 savunmanın bir kârı olmaz size)
AYAKKABI;
Hangi ayakkabıyı giymeliyim;
Anka Ayakkabı veya Kirin ayakkabı ninjalar için oldukça idealdir kendim kullanıyorum beğenerek, okçu ninjalarla vs atarken deri çizme
kullanmanızda idealler arasındadır.)
3- Ayakkabı Efsunları

1) Max. Hp
3) Kılıç Savunması
4) Bıçak Savunması
5) Çift-El Savunma
1 e 1'lik bir ayakkabı istiyorsanız vs için;
1) Max. Hp
3) Kılıç Savunması (Bunun yerine istediğiniz bir savunmayı getirebilirsiniz, artık hangi karakter ile vs atıyorsanız ona göre)
4) Sersemletme Şansı
5) Saldırı Hızı
KASK;
Hangi kaskı giymeliyim;
Çelik Kapşon tavsiyemdir eğer dönüştürebiliyorsanız Ork Kapşonu yapın daha çok fayda görürsünüz.
4- Kask Efsunları

1) Yarı İnsan
2) Büyü Savunması
3) Şimşeğe Karşı Dynklılık
4) Rüzgar Karşı Dynklılık (Sürekli karabüyülere karşı vs atıyor iseniz "Hp Üretimi" yapabilirsiniz)
5) Zehirleme Şansı
BİLEZİK;
Hangi bileziği giymeliyim;
%10 kritik vermesi sebebiyle Cennetin Gözü Bilezik ninjalar için daha yararlı olduğu için kullanmanız daha iyi olur.
5- Bilezik Efsunları (Cevherlerini Takmayıda Unutmayın)

1) Max. Hp
2) Büyü Savunması
3) Şimşeğe Karşı Dayanıklılık
4) Rüzgara Karşı Dayanıklılık (Delicide Olabilir, Keyfinize Bağlı!)
5) Yarı İnsan
KÜPE;
Hangi küpeyi giymeliyim;
Abanoz Küpe veya Kristal Küpe ninjalar için ideal küpelerden biridir, abanoz küpe tercih eden ninjalarda var ama biz ninjalar için en hayırlısı hem savunma hem de çeviklik veren birde cevherlerini takınca çevikliğinizi iyice artıran bir küpedir tabiki hp sizin kıymetliyse abanozda takabilirsiniz çünkü güç efsunu ninjaya da lazımdır ama dediğim gibi benim tercihim Kristal Küpe'den yana

6- Küpe Efsunları (Cevherleri Takmayıda Unutmayın)

1) Yarı İnsan
2) Kılıç Savunması
3) Bıçak Savunması
4) Çift El Savunma
5) Oka Karşı Dayanıklılık (Zehre Karşı Koyma da Olabilir)
KOLYE;
Hangi kolyeyi giymeliyim;
Bunu kuşkusuz Cennetin Gözü Kolye demekten hiç çekinmiyorum 20% delicili bir kolye işe yarar mutlaka kullanmalıyız
7- Kolye Efsunları (Cevherleri Takmayıda Unutmayın)

1) Max. Hp
2) Kılıç Savunması
3) Bıçak Savunması
4) Çift-El Savunma
5) Kritik Vuruş İçin Şans
1 e 1 vsler için kolye;
1) Max. Hp
2) Bıçak Savunması (Örnek Olarak Yazdım, bunun yerine istediğiniz savunmayı getirin hangisi gerekliyse artık...)
3) Hp Üretimi
4) Kritik Vuruş İçin Şans
5) Sersemletme Şansı
KALKAN;
Hangi kalkanı giymeliyim;
61 kalkanları vslerde en ideal kalkanlardır her karaktere 4 ayrı kalkan yapmanız gerekli çünkü kalkanlardan her biri her karaktere karşı savunma veriyor. [ Şahin Kalkanı(Savaşçı Vs), Aslanağzı Kalkan(Sura Vs), Kaplan Kalkanı(Ninja Vs), Ejderha Pulu Kalkan(Şaman Vs) ]
8- Kalkan Efsunları

1) Güç
2) Çeviklik
3) Yarı İnsan
4) Bloklama
5) Sersemliliğe Karşı Bağışıklılık
ÖNEMLİ NOTLAR: Silah taşlarınız şöyle olmalıdır, Karakter Taşı, Öldürücü Darbe Taşı, Soğutma Taşı Veya Tek Bir Ruhsuzda Bütün Karakter Taşları Olabilir: Savaşçıdan Koruyan Taş+4, Ninjadan Koruyan Taş+4, Suradan Koruyan Taş+4
STATÜLERİNİZ İÇİN: HP, DEX , STR , INT şeklinde statülerinizi fulleyebilirsiniz.
ÖNEMLİ NOTLAR 2: Biyolog Cheagirab görevlerinizi tamamlamak karakterinizin vs'de güçlenmesini sağlar.
ÖNEMLİ NOTLAR 3: VS'ye veya KASILMA'ya başlamadan önce Kritik İsabet, Delici İsabet ve ayrıca Ejderha Savunmaları & Şebnemleri basmayı ihmal etmeyiniz.
ÖNEMLİ NOTLAR 4: VS'ye başlamadan önce kalkanınızı çıkarıp takmanızda vsyi etkileyecektir.