Merhaba Arkadaşlar Aslında Son Zamanlarda Konu Açmayı Planlamıyordum Ama Volarnex Bana Böyle Bir Soru Sorunca Mecburen Açıyım Dedim.
Ateş İtemleri
Ateş İtemleri 34 Levelde +16 Olan Silahlardır İsimleri Normal silahlardan Farklıdır + Basılmaz Zırh Kırılmalarını Sadece Ay Taşı İle Alınan Tamir Malzemesi İle Düzeltilebilir. Ops Basılmaz.
Ayrıca Seyehat Malzemesi Bonus Puan İle Alınır. 120 Adet Bonus Puanına 50x Seyehat Malzemesi Alınabilir. 1000 Bonus Puanı = 100 Endendros Sikkesi Demektir.
( Mavi İle yazılan Alanı ShunKazami tarafından rica edilmiştir beni de bilgilendirdiği için teşekkür ederim )
Nerede Bulunur
Cehennem'den Düşürülür Canavarları Öldürmek Zordur Yanınıza Bir 90 Levelle Gitmekte Hayır Var.
Uzay İtemleri
Uzay İtemleri 68 Ve 78 Levelde +16 Olan Silahlardır. + Basılmaz Zırh Kırıldığında Yeniden Tamir Edebilirsin Ops Eklenmez
Nerede Bulunur
Uzay Görevlerinde Çıkartılabilir.
Uzay Ve Ateş İtemlerinin Parlama Rengi +16 PARLAMASIDIR
Gidiş yolu
1- Kral Nebanın Sarayına Işınlanın
2- Oradan Cennet Bahçesine Işınlanın
3- Kırmızı yerler gitmeyin onun üstünde olan port'a gidin
4- İstediğiniz yere ışınlanın
Burası ateş itemleri çıkarabileceğiniz yerlerdir
Not : Marduk'un yerine gitmeyiniz Kuefgen ile birlikte
+24 diziliyken gittik ve tek yaratık 200 vurdu Pts olduğundan Tr'de de ayrı olma şansı var
Ateş İtemleri
Ateş İtemleri 34 Levelde +16 Olan Silahlardır İsimleri Normal silahlardan Farklıdır + Basılmaz Zırh Kırılmalarını Sadece Ay Taşı İle Alınan Tamir Malzemesi İle Düzeltilebilir. Ops Basılmaz.
Ayrıca Seyehat Malzemesi Bonus Puan İle Alınır. 120 Adet Bonus Puanına 50x Seyehat Malzemesi Alınabilir. 1000 Bonus Puanı = 100 Endendros Sikkesi Demektir.
( Mavi İle yazılan Alanı ShunKazami tarafından rica edilmiştir beni de bilgilendirdiği için teşekkür ederim )
Nerede Bulunur
Cehennem'den Düşürülür Canavarları Öldürmek Zordur Yanınıza Bir 90 Levelle Gitmekte Hayır Var.
Uzay İtemleri
Uzay İtemleri 68 Ve 78 Levelde +16 Olan Silahlardır. + Basılmaz Zırh Kırıldığında Yeniden Tamir Edebilirsin Ops Eklenmez
Nerede Bulunur
Uzay Görevlerinde Çıkartılabilir.
Uzay Ve Ateş İtemlerinin Parlama Rengi +16 PARLAMASIDIR
Gidiş yolu
1- Kral Nebanın Sarayına Işınlanın

2- Oradan Cennet Bahçesine Işınlanın

3- Kırmızı yerler gitmeyin onun üstünde olan port'a gidin

4- İstediğiniz yere ışınlanın

Burası ateş itemleri çıkarabileceğiniz yerlerdir
Not : Marduk'un yerine gitmeyiniz Kuefgen ile birlikte
+24 diziliyken gittik ve tek yaratık 200 vurdu Pts olduğundan Tr'de de ayrı olma şansı var