Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Asmodian Görüşü Bölüm 7 : Boşluk(The Abyss)

hoPPaLApaSam

06ofkalfasi
Katılım
11 Yıl 7 Gün
Mesajlar
131
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
Şube
İzmir
Bir gün garip bir şey oldu. Yüce kulenin parçaları yumuşak toprağımıza saplanıp ışık saçmaya başladılar , sonra da topraktan sıyrılıp havalandılar. Asphel Archonları , Daevalarımızın en güçlülerini , ve benim de dahil olduğum bir bölüğü araştırma için gönderdi.

Hemen yola çıktık , bir bizi Asmodae ve Atreia’nın alt kısmı arasında bir dünyaya götüren bir çeşit geçit bulduk. Bu dünyada kaya parçaları havada süzülüyordu ve güçlerim içni ihtiyac duyduğum Aether’den bol miktarda vardı. Güçlerime tekrar sahip olmanın rahatlığını hissettim. Pandaemonium’a dönüp gördüklerimi Seraphim Lordlarına gördüklerimi anlattım. Asphel hemen diğer Archonların geçidi korumasını emretti. Sebebini sorduğumda yanıtlamadı sadece gökyüzüne , Atreia’nın alt kısmına doğru , baktı.

İki gün sonra , geçidin ötesine ikinci bir araştırma gezisi planlarken , Morheim’deki muhafızlardan haber gelmediğini fark ettik. Zikel , Shedim Lordlarından biri ve Yok oluş Tanrımız , kalan Archonları –ben de dahil- yanına alıp araştırmaya gitti.

Çok sürmeden Atreia’nın alt kısmından olduklarını iddia eden bir grup adamla karşılaştık. Hazır , silahları çekilmiş bir şekilde duruyorlardı. Bu canlılar meleklere benziyorlardı ve çok konuşmadan hemen bizi suçladılar. Düşünsenize – bir hatadan , onların yaptığı bir hatadan , suçlanmak! Son hızda süren bir savaşın ortasında yumuşak kalplilik edip Ejder Lordlarını kulemizde ağırlayan biz değildik – onlardı!

Zikel'in öfkesi görünenden de fazlaydı , o “Elyo”ları yere serdi ve Balaurlar ile barış yapmayı isteyecek kadar zayıf olan Nezakan’a lanet okumalarını söyledi. Zaman hangi tarafın haksız olduğunu göstermişti. Bu Elyolar Lordlarının hatasının farkına varıp , aptallıklarından dolayı kınayacaklar mıydı?

Liderleri , Deltras adında bir adam , karşı çıktı. Elyoların laneti olduğunu bildiğimiz gururuyla , tüm bağnazlığıyla kendi Lordlarına değil de Zikel’e lanet okudu. Kılıçlar çekildi ve saldırdık. Onları katlettik , yinede , bazıları kaçtı ; çoğu şehrimize doğru kaçıp biz onların işlerini bitirene kadar sinirlerini kadınlarımızdan ve çocuklarımızdan çıkardı. İkisi kendi evlerine kaçtı yaralıydılar ama yenilmemişlerdi , en azından henüz…
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri