gozyasi
04ofeditoru
OYUNA KAYIT OLMA
Evet öncelikle oyuna kayıt olma'da başlayalım; Evet
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

OYUNU İNDİRME
Şimdi gelelim Oyunu İndirmeye; Oyunu indirmek için önümüzde bir çok alternatif mevcut. Ben Allods online Kurulum Yöneticisi ile indiriyorum. Siz istediğiniz şekilde indirebilirsiniz...
Öncelikle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Daha sonra karşımıza indirme yöntemleri, oyun için sistem gereksinimleri vs. yazmakta. Sizlerin daha iyi anlaması için sayfayı komple capsledim. Buyrun...

Daha sonra istediğiniz indirme yöntemini seçerek indirmeye başlayınız...

Ve benim gibi İndirme yöneticisinden indirecekseniz. Öncelikle 2 Mb'lık kurulum yöneticisini indireceksiniz. İndirdiğiniz klasörü bulun ve açın. Kurulum yöneticisini bulun ve çalıştırın;

Daha sonra Oyunun setup klasörünün kayıt edileceği yeri seçeceksiniz...

Ve Oyunun inmesini bekliyoruz. İndirmeyi iptal edebilir ya da duraklatabilirsiniz. Ayrıntılara da bakabilirsiniz...

OYUNU KURMA
Evet Arkadalar, indirmemiz bitti artık oyunu Bilgisayarımıza kurabiliriz. Oyunu indirme bittikten sonra otomatik kurmaya başlar. Öncelikle dosyaların açılmasını bekliyoruz...

İleri diyoruz.

Lisans sözleşmesini kabul ediyorum diyoruz ve ileri diyoruz tekrardan.

Daha sonra kaydetmek istediğiniz klasörü seçeceksiniz ve İleri diyeceksiniz...

Kurulum Başlıyor ve kurulumun bitmesini bekleyeceğiz...

Kurulum bittikten sonra Son diyoruz.

Launcher'ı açıyoruz... Ve oyunda yeni güncellemeler varsa karşımıza çıkan penceredeki soruyutamam diye cevaplıyoruz...

Tamam Dedikten sonra güncellemenin yüklenmesini bekliyoruz... Bu işlem süreci internet hızınıza göre değişir...

Güncellemeler yüklendikten sonra güncellemeleri kuruyoruz ve Kurulmasını bekliyoruz... Bu işlem süreci internet hızınıza göre değişir...

Ve Kurulum bittikten sonra Launcher'i yeniden açıyoruz ve Oyna diyoruz...

KARAKTER YARATMA
Şimdi gelelim karakter açmaya. Resimde her şey anlatılıyor

Resimler ve anlatım bana aittir. Umarım yardımcı olabilmişidir.