Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Allods Online | Kayıt Olma | Oyunu İndirme | Oyun Kurulumu | Karakter Açma

gozyasi

04ofeditoru
Şube
Kırklareli

OYUNA KAYIT OLMA
Evet öncelikle oyuna kayıt olma'da başlayalım; Evet
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
adresine giriyoruz. Ve daha sonra KAYIT OL Butonlarından herhangibirini tıklıyoruz... Daha sonra karşımıza çıkan üyelik forumunu düzgünce dolduruyoruz... Hüküm ve Şartları Muhakkak kabul etmeniz gerekmektedir. En son Yeni Hesap Yarat diyoruz. Resimde de göstereyim...

Uo3VF.jpg

HV3mb.png

OYUNU İNDİRME

Şimdi gelelim Oyunu İndirmeye; Oyunu indirmek için önümüzde bir çok alternatif mevcut. Ben Allods online Kurulum Yöneticisi ile indiriyorum. Siz istediğiniz şekilde indirebilirsiniz...

Öncelikle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
adresine giriyoruz ve sağ tarafta bulunan Oyunu İndir butonuna tıklıyoruz...

I1UM9.jpg

Daha sonra karşımıza indirme yöntemleri, oyun için sistem gereksinimleri vs. yazmakta. Sizlerin daha iyi anlaması için sayfayı komple capsledim. Buyrun...

yGZsk.jpg

Daha sonra istediğiniz indirme yöntemini seçerek indirmeye başlayınız...

1Qsjd.jpg

Ve benim gibi İndirme yöneticisinden indirecekseniz. Öncelikle 2 Mb'lık kurulum yöneticisini indireceksiniz. İndirdiğiniz klasörü bulun ve açın. Kurulum yöneticisini bulun ve çalıştırın;

2hO5K.png

Daha sonra Oyunun setup klasörünün kayıt edileceği yeri seçeceksiniz...

O8zGu.png

Ve Oyunun inmesini bekliyoruz. İndirmeyi iptal edebilir ya da duraklatabilirsiniz. Ayrıntılara da bakabilirsiniz...

Nc9c7.png

OYUNU KURMA
Evet Arkadalar, indirmemiz bitti artık oyunu Bilgisayarımıza kurabiliriz. Oyunu indirme bittikten sonra otomatik kurmaya başlar. Öncelikle dosyaların açılmasını bekliyoruz...

wES2g.png

İleri
diyoruz.

HqTur.png

Lisans sözleşmesini kabul ediyorum diyoruz ve ileri diyoruz tekrardan.

c3YPm.png

Daha sonra kaydetmek istediğiniz klasörü seçeceksiniz ve İleri diyeceksiniz...

JWWN4.png

Kurulum Başlıyor ve kurulumun bitmesini bekleyeceğiz...

2N7Gv.png

Kurulum bittikten sonra Son diyoruz.

RScMl.png

Launcher'ı açıyoruz... Ve oyunda yeni güncellemeler varsa karşımıza çıkan penceredeki soruyutamam diye cevaplıyoruz...

6iDyn.png

Tamam Dedikten sonra güncellemenin yüklenmesini bekliyoruz... Bu işlem süreci internet hızınıza göre değişir...

MaLFH.jpg

Güncellemeler yüklendikten sonra güncellemeleri kuruyoruz ve Kurulmasını bekliyoruz... Bu işlem süreci internet hızınıza göre değişir...

AKC9L.png

Ve Kurulum bittikten sonra Launcher'i yeniden açıyoruz ve Oyna diyoruz...

re2oC.jpg

KARAKTER YARATMA

Şimdi gelelim karakter açmaya. Resimde her şey anlatılıyor
smile.png
Resimlere bakın...

jw3w6.jpg

ysR9A.jpg

0po7h.jpg

Resimler ve anlatım bana aittir. Umarım yardımcı olabilmişidir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri