KanunBey
04ofeditoru
Aion Online’da kullanılan meslekler diğer standart mmorpg oyunlardakilere çok benziyor. Gathering denilen meslek ile hammadde toplamacılığı yapılırken, diğer meslekler ilede bu hammaddeler ve bir çok farklı yan materyaller kulanılarak üretim yapılmaktadır. Bu üretilen malzemeler ve hammaddeler in ister satışı gerçekleştirilebilir, istenirsede oyuncu kendisi için kullanabiliyor.
Aionda zamanla ustalışıyorsunuz mesleğinizde çıraklıktan ustalığa doğru. Buda meslek yeteneği puan olarak size dönüyor. Meslekler hammaddeler toplandıkca yada üretim yapıldıkça; meslek yeteneğinizin puanının ilerlemesine dayalı olarak işlemektedir. Ne kadar çok meslek puanınız varsa, o kadar iyi ve üst seviye üretim yapabilir yada toplaması çok zor olan materyaller toplayabilirsinz.
Aion Meslekleri şunlardır:
Gathering : Toplayıcılık ( Aion da her oyuncu otomatikman gathering mesleğine sahiptir ve toplanabilen tüm materyalleri toplarlar. )
Cooking : Aşçılık.
Alchemy : Simyagerlik.
Tailoring: Terzilik Armor.
Smithing : Zırh Üretimi.
Weapon Smithing : Silah Üretimi.
HandCrafting : Elişçiliği.
Conversion : Dönüştürücülük.
Aionda zamanla ustalışıyorsunuz mesleğinizde çıraklıktan ustalığa doğru. Buda meslek yeteneği puan olarak size dönüyor. Meslekler hammaddeler toplandıkca yada üretim yapıldıkça; meslek yeteneğinizin puanının ilerlemesine dayalı olarak işlemektedir. Ne kadar çok meslek puanınız varsa, o kadar iyi ve üst seviye üretim yapabilir yada toplaması çok zor olan materyaller toplayabilirsinz.
Aion Meslekleri şunlardır:
Gathering : Toplayıcılık ( Aion da her oyuncu otomatikman gathering mesleğine sahiptir ve toplanabilen tüm materyalleri toplarlar. )
Cooking : Aşçılık.
Alchemy : Simyagerlik.
Tailoring: Terzilik Armor.
Smithing : Zırh Üretimi.
Weapon Smithing : Silah Üretimi.
HandCrafting : Elişçiliği.
Conversion : Dönüştürücülük.