Sevecen
06ofkalfasi

Conall en Vadisi kuşatılmış ve bitkin Kimmer savaşçı arasında , savaş lideri Kern Wolfeye adını nefret ve saygı çatışan karışımı ile konuşulur.
Kern onun çatlamış dudaklar üzerinde kuru bir dil yaladı . Onun soğuk perişan yüz, onun amber , acı bakla bakışları . O kar fırtınası bir yaratık gibi görünüyordu . Bir kurt gibi . Vahşi ve güçlü .
" Sorunuzu yanıtlamak için , " dedi . " Evet . Ben Vanirs avı . Ve Ymirish . Ve onlar da babamın insanlar olabilir. " Brigkabul zarar gördük . Bu sarı , kırpmayan gözleri arkasında ağrı hızlı bir flaş . " Ama annem Crom tarafından , Kimmer , ve ben de duyuyorum"
- Kern Legends of : Kurtlar , Loren Coleman Kan
Conall en Vadisi kuşatılmış ve bitkin Kimmer savaşçı arasında , savaş lideri Kern Wolfeye adını nefret ve saygı çatışan karışımı ile konuşulur. Diğer klan liderleri avukatı sabır ve güçlerinin kademeli birikimi ise , Kern artık vatanlarına geri almak için mücadele yoksa onun kişi öldü kadar iyi olduğunu bilir .
Gün ay dönüşmesi gibi, güçlü ve cesur büyümeyeVanir değil, Kimmerler olduğunu. Kern mızrak kazığa halkının cesetleri görüyor , o kömürleşmiş köz için yanmış ve kayalık zemin üzerinderüzgarla dağılmış köylerine görür , o Alanında defiling iyi silahlanmış Vanir en devriye görür Ölü - ve o öldürmek istiyor çok geç olmadanvadide Vanaheim her savaşçı .
Onun adı çok uzak kuzeyYmirish insanlar gibi ürkütücü sarı gözleri , geliyor . Çok güvensizlik o diğer Kimmer reisleri gelen omuzlar bütün Ymirish kangerçekleri açığa onun ürkütücü gözleri , bir bronzluk ile koyulaştırır asla onun soluk eti , ve onun sarı saçları , hakkındaki önyargı geldiğini . Kernmasalı ilgili her hikayeci ve rumormonger ile farklı bir konu üzerinde Cul Reisi tarafından sürgün kendi klan , bir sürgün olduğu için ilişkiler daha da gergin .
Wolfeye komuta doğan bir adamın beceri ve bütünlüğü olmasına rağmen , isteksiz bir savaş lideridir. Onun hırsları makyaj ya da güç için açlıktan değil ortaya çıkan , ama hiçbir şey artık Vanir savaşmaya yapılırsabilgiden , nihai şansını kaybolur ve Kimmerya sonraki düşecek .