mmo
07ofyariscisi
Merhabalar.
Öncelikle bu konunun amacı Europa karakterlerde 90 lwl full farm olmak için ne kadar sp gerektiğini Resimli bir şekilde hep beraber görmektir.
Ayrıca 100 lwl'de gelicek olan Europa Skillerinide göreceğiz.
Öncelikle Cleric'ten başlayalım.
Herkezin bildiği gibi Cleric karakterler Str ve İnt olabiliyor. Str Cleric karakterlerin Cleric'de işine yaramıyacak bazı skiller mevcut. Bu yüzden Cleric'i Str Cleric - İnt Clericolarak ayrı ayrı ele aldım.
Öncelikler Str Cleric bir karakter'n cleric'te açması gerekenler ve Tutan Sp miktarı.
Str Cleric Toplam Sp Miktarı: 428,502
Şimdi İnt Cleric. İnt Cleric için Cleric bir cennet diyebiliirz
İnt Cleric Toplam Sp Miktarı: 520,848
Şimdi sıra Bard'da. Bard denilince çoğu kişinin aklına sadece hızlı koşma geliyor malasef. Ama Bard'daki buff'ların verdiği defans ve attack çok güçlü ve yabana atılmıcak cinsten.
Bard'ı sadece İnt karakterleri ele alarak hazırladım. Ve Bence İnt yapılandırmaya sahip ve bard'ı olan bir char çok canlar yakar diye düşünüyorum.. Ayrıca Artık Bard'sız bir Euro party düşünülemiyor.
NOT: 100 lwl'de Bard'a 2 skill birden geliyor.
Bard Toplam Sp Miktarı : 458,303
Sırada Warlock var.
Warlock'un gücünü ve yarattığı etkileri zaten çoğumuz biliyoruz.
Sahip olduğu debuff'lar ve karşısındaki adamı kitleme uyutma skilleriyle Warlock başlı Başına bir Tehlike
Şu an 90 lwl karakter sahiplerine sorun. karşınızda olmasını istemediğiniz karakter nedir diye, %75'inin cevabı Warlock olucaktır. Ölmek veya öldürmek problem değil problemWarlock'un debuff'larıyla kitlenmek attack yapamayıp ölmeyi beklemek çok sinir bozucu birşey
Kalan %25'i Gerçekten Warlock charı kullana bilen bir kişiyle pwp yapmadıkları için Warlockdemezler
Warlockda'da Str karakterlerin işine yaramayan skiller var.
Bu yüzden Warlock'uda Str Warlock - İnt Warlock olarak görüceğiz.
Şimdi İnt Warlock ;
Warlock Toplam sp Miktarı : 577,383
Str Warlock için İdeal Skiller :
Str Warlock Toplam Sp: 348,422
Artık Attack Skillerine Geçelim
Wizzard'dan başlayalım.
Sro'culara sorarsanız Wizard piyasadaki en ezik karakterdir. Yine o Sro'culara sorarsanızWizzard çok güçlüdür ve çoğu karaktere tek geçer
Ne yazıkki euopa karakterlerin sistemini daha çözememiş bulunuyoruz.
Europa karakterlerin hepsi bir takım oyunun parçasıdır. bir bütündür. Her build diğerinin eksiğini tamamlar. Sistem budur.
İşte 90 lwl max Wizzard skilleri ve gereken sp miktarı ;
Wizzard Toplam sp Miktarı : 485,643
Sıra Çoğumuzun favorisi Warrior namıdiğer Tank
Warrior yapılandırmasını 3 çeşit olarak ele aldım. Çünkü bu build'de 3 adet silah skill'i açılıyor.
*Two Handed Sword
*One Handed Sword
*Dual Axe
3 silahında ayrı ayrı özellikler mevcut elbet. Ama içlerinde en çok tercih edilen Two Handed Sword. Onu One Handed Sword takip ediyor. Fazla Tercih edilmeyen tabiki Dual Axe..
Öncelikler Sadece Two Handed Sword ve Gereken sp miktarı
Sadece Two Handed Sword Toplam Sp : 419,349
Yok ben Hem Two Handed hemde One Handed Sword skillerini açıcam diyosanız, İşte şekil A ve gereken sp miktarı
ONE-TWO Handed Sword Toplam Sp : 568,323
Buda sizi kesmedi
Diyosunuzki benim üstümde sp çok harca harca bitmez [GM]Gargamel benim kanki
Ben One Handed Two Handed ve Dual Axe hepsini açıcam
Oke onuda düşündüm buyrunWarrior ne var ne yok 90 max ve Gereken sp miktarı
NOT: Warrior'daki bütün skilleri max olan bir charı yıkmak çok koal olmasa gerek. Passife skillerden alınan defans'lar felan
Warrior Toplam Sp miktarı : 718,128
erfect:
İşte Son build ve benim 1 Numara Favorim
Rogue..
Bu Build öyle bir Build'ki pwp'de herşey saniyelik. herşey 5-10 sny'de olup bitiverir
Ya Ölürsünüz yada öldürür.
Rogue Hiçbi zaman ezik değildir .. Rogue'nin tek -'si Attack arttırısının Xbow'da Hp ve phy defans düşürmesi Dagger'da phy ve mag defansı resmen silmesi
Herneyse Yoruldum artık Buyrun 90 lwl max Rogue
NOT : 100lwl'de Rogue'de 2 skill geliyor. Ne işe yaradıkları ise mechul
Rogue Toplam Sp Miktarı : 476,694
Europa Skilleri Bu kadar.
Aynısını Chiness skilleri içinde hazırlıyorum. Chiness'de 90lwl'e kadar max için gereken sp ve 90 lwl'den 100lwl'e gereken sp miktarını hazırlıyorum şu an ..
Resimler bana aittri kendi çalışmamdır Skill hesaplamaları Nivlam'a
Yaklaşık 2 saat'tir uğraşıyorum.. Ve Tamamen Kendi çalışmamdır bir teşekkür yeterlidir.
Öncelikle bu konunun amacı Europa karakterlerde 90 lwl full farm olmak için ne kadar sp gerektiğini Resimli bir şekilde hep beraber görmektir.
Ayrıca 100 lwl'de gelicek olan Europa Skillerinide göreceğiz.
Öncelikle Cleric'ten başlayalım.
Herkezin bildiği gibi Cleric karakterler Str ve İnt olabiliyor. Str Cleric karakterlerin Cleric'de işine yaramıyacak bazı skiller mevcut. Bu yüzden Cleric'i Str Cleric - İnt Clericolarak ayrı ayrı ele aldım.
Öncelikler Str Cleric bir karakter'n cleric'te açması gerekenler ve Tutan Sp miktarı.

Str Cleric Toplam Sp Miktarı: 428,502
Şimdi İnt Cleric. İnt Cleric için Cleric bir cennet diyebiliirz

İnt Cleric Toplam Sp Miktarı: 520,848
Şimdi sıra Bard'da. Bard denilince çoğu kişinin aklına sadece hızlı koşma geliyor malasef. Ama Bard'daki buff'ların verdiği defans ve attack çok güçlü ve yabana atılmıcak cinsten.
Bard'ı sadece İnt karakterleri ele alarak hazırladım. Ve Bence İnt yapılandırmaya sahip ve bard'ı olan bir char çok canlar yakar diye düşünüyorum.. Ayrıca Artık Bard'sız bir Euro party düşünülemiyor.
NOT: 100 lwl'de Bard'a 2 skill birden geliyor.

Bard Toplam Sp Miktarı : 458,303
Sırada Warlock var.
Warlock'un gücünü ve yarattığı etkileri zaten çoğumuz biliyoruz.

Şu an 90 lwl karakter sahiplerine sorun. karşınızda olmasını istemediğiniz karakter nedir diye, %75'inin cevabı Warlock olucaktır. Ölmek veya öldürmek problem değil problemWarlock'un debuff'larıyla kitlenmek attack yapamayıp ölmeyi beklemek çok sinir bozucu birşey

Kalan %25'i Gerçekten Warlock charı kullana bilen bir kişiyle pwp yapmadıkları için Warlockdemezler

Warlockda'da Str karakterlerin işine yaramayan skiller var.
Bu yüzden Warlock'uda Str Warlock - İnt Warlock olarak görüceğiz.
Şimdi İnt Warlock ;

Warlock Toplam sp Miktarı : 577,383
Str Warlock için İdeal Skiller :

Str Warlock Toplam Sp: 348,422
Artık Attack Skillerine Geçelim

Wizzard'dan başlayalım.
Sro'culara sorarsanız Wizard piyasadaki en ezik karakterdir. Yine o Sro'culara sorarsanızWizzard çok güçlüdür ve çoğu karaktere tek geçer

Ne yazıkki euopa karakterlerin sistemini daha çözememiş bulunuyoruz.
Europa karakterlerin hepsi bir takım oyunun parçasıdır. bir bütündür. Her build diğerinin eksiğini tamamlar. Sistem budur.
İşte 90 lwl max Wizzard skilleri ve gereken sp miktarı ;

Wizzard Toplam sp Miktarı : 485,643
Sıra Çoğumuzun favorisi Warrior namıdiğer Tank

Warrior yapılandırmasını 3 çeşit olarak ele aldım. Çünkü bu build'de 3 adet silah skill'i açılıyor.
*Two Handed Sword
*One Handed Sword
*Dual Axe
3 silahında ayrı ayrı özellikler mevcut elbet. Ama içlerinde en çok tercih edilen Two Handed Sword. Onu One Handed Sword takip ediyor. Fazla Tercih edilmeyen tabiki Dual Axe..
Öncelikler Sadece Two Handed Sword ve Gereken sp miktarı

Sadece Two Handed Sword Toplam Sp : 419,349
Yok ben Hem Two Handed hemde One Handed Sword skillerini açıcam diyosanız, İşte şekil A ve gereken sp miktarı

ONE-TWO Handed Sword Toplam Sp : 568,323
Buda sizi kesmedi

NOT: Warrior'daki bütün skilleri max olan bir charı yıkmak çok koal olmasa gerek. Passife skillerden alınan defans'lar felan

Warrior Toplam Sp miktarı : 718,128

İşte Son build ve benim 1 Numara Favorim

Rogue..
Bu Build öyle bir Build'ki pwp'de herşey saniyelik. herşey 5-10 sny'de olup bitiverir

Rogue Hiçbi zaman ezik değildir .. Rogue'nin tek -'si Attack arttırısının Xbow'da Hp ve phy defans düşürmesi Dagger'da phy ve mag defansı resmen silmesi

Herneyse Yoruldum artık Buyrun 90 lwl max Rogue

NOT : 100lwl'de Rogue'de 2 skill geliyor. Ne işe yaradıkları ise mechul

Rogue Toplam Sp Miktarı : 476,694
Europa Skilleri Bu kadar.
Aynısını Chiness skilleri içinde hazırlıyorum. Chiness'de 90lwl'e kadar max için gereken sp ve 90 lwl'den 100lwl'e gereken sp miktarını hazırlıyorum şu an ..
Resimler bana aittri kendi çalışmamdır Skill hesaplamaları Nivlam'a

Yaklaşık 2 saat'tir uğraşıyorum.. Ve Tamamen Kendi çalışmamdır bir teşekkür yeterlidir.