Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

5/5 Süper item

Link

02ofogrencisi
Şube
Kastamonu
Ben Lordmt2 de Rohan-editsiz serverinde oynuyorum.Sağlamım ama çok fazla vuramıyorum size kullandığım itemlerin efsunlarını yazıyım bana bir çare bulun.
Siyah elbise : Kılıç- Çift el- Bıçak -Şimşek- Hp
İblisin yelpazesi : Kritik- Delici- Yarı - Zeka- Büyü hızı (birde kendinden yarısı var)
41lvin kaskı : Ateşe karşı - rüzgara karşı - büyüye karşı - şimşeğe karşı - yarı insan
Anka ayakkabı : Kılıç - çift el - bıçak - hp - kritik
Cennetin gözü küpe : Kılıç - çift el - bıçak - yarı -zehre karşı koyma
Cennetin gözü kolye : Kılıç - çift el - bıçak - hp -kritik
Cennetin gözü bilezik : Ateşe karşı - rüzgara karşı - büyüye karşı - hp -yarı
Aslan ağzı kalkan : Zeka - Çeviklik - Sersem - Yarı - Bloklama

Efsun oranları : hp: 3000 diğerleri : 15
LÜTFEN ÇOK İYİ BİLENLER YANITLASINKİ Bİ YARARI OLSUN ZATEN EFSUN BOT VAR HERŞEYİ YAPARIM.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri