frenk
04ofeditoru
GameForge yine sessiz kalmayıp oyunu güncellemeye devam ediyor. Bu güncellemeler her ne kadar oyuncuların oyuna karşı zevklerini bozsa dahi. Yani yenilik olması güzel olmasına rağmen yeni gelen bu yenilikler pek beğenilmiş değil. ( Helede Savaşcılar için )
Gelen yenilikler.
> 97'ye yükseltilmiş seviye sınırı !
> Counter Sistemi
> 94. Seviyede açılan her sınıfa göre değişen PASİF yetenek.
> Kolossus Sıradağlarında yeni görev.
Yenilikler pek fazla değil ancak oyunda biraz adaletsizlik başladı diyebilirim.
97 Seviye Sınır olması hoş bir şey bu güzel.
Counter Sistemi Counter'ladığınız sınıfa %10 Fazla Damage atacaksınız sizin counter'ınız ise %5 daha az vuracak. Bu saçmalık olmuş.
Pasif yetenekler gene Counter'lara göre yapılıyor veya ben buraya tam anlamadım her halde pasif yetenek üstteki sistemle ilgili.
Yeni görevler eklenmesi de ayrı bir hava katmış.
Ancak Okçuya yeni yetenekler eklenmesi berbat bir şey olmuş bu oyunda okçulara fazla önem veriliyor diğer sınıflar unutuluyor resmen.
Alttaki video'yu izleyebilirsiniz böylece biraz daha fazla bilgi sahibi olursunuz.
Yakında daha genişletilecektir !
4.3 Patch Video
<b style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(51, 51, 51); font-size: 13px; background-color: rgb(250, 250, 250);"><span style="margin: 0px; padding: 0px; font-family: 'comic sans ms';">
Gelen yenilikler.
> 97'ye yükseltilmiş seviye sınırı !
> Counter Sistemi
> 94. Seviyede açılan her sınıfa göre değişen PASİF yetenek.
> Kolossus Sıradağlarında yeni görev.
Yenilikler pek fazla değil ancak oyunda biraz adaletsizlik başladı diyebilirim.
97 Seviye Sınır olması hoş bir şey bu güzel.
Counter Sistemi Counter'ladığınız sınıfa %10 Fazla Damage atacaksınız sizin counter'ınız ise %5 daha az vuracak. Bu saçmalık olmuş.
Pasif yetenekler gene Counter'lara göre yapılıyor veya ben buraya tam anlamadım her halde pasif yetenek üstteki sistemle ilgili.
Yeni görevler eklenmesi de ayrı bir hava katmış.
Ancak Okçuya yeni yetenekler eklenmesi berbat bir şey olmuş bu oyunda okçulara fazla önem veriliyor diğer sınıflar unutuluyor resmen.
Alttaki video'yu izleyebilirsiniz böylece biraz daha fazla bilgi sahibi olursunuz.
Yakında daha genişletilecektir !
4.3 Patch Video
<b style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(51, 51, 51); font-size: 13px; background-color: rgb(250, 250, 250);"><span style="margin: 0px; padding: 0px; font-family: 'comic sans ms';">